A 682 és 586 TOKAJ IC-ken lehet kerékpárt szállítani?
Figyelt kérdés
Tavaly még az Elvira szerint lehetett,de most nézem ,és már elvileg nem lehet.Sőt,tavasszal is néztem,akkor is az egyiknél azt mutatta még hogy lehet.Megszüntették,vagy csak az Elvira nem mutatja jól?2015. júl. 2. 09:57
1/5 anonim válasza:
Nem lehet kerékpért szállítani ic sajnos már. Az más kérdés hogy 586 elején ott van kerékpárszállító kocsi de nem lehet használni. Arra még nem jöttem rá hogy minek van rajta akkor.
Esetleg megkérdezhetnéd a mávtól hogy neme lehet rajta szállítani.
Az oda felé közlekedő 682 nincs kerékpárszállító kocsi azon biztos nem lehet, bár az elvira szerint az 586-on se.
2/5 anonim válasza:
Elírtam pont fordítva 586-on van kerékpárszállító kocsi, és a 682 nincs.
3/5 anonim válasza:
Tök mindegy, van-e kerékpárszállító kocsi, ha egyszer menetrend szerint nincs kerékpárszállítási lehetőség. És ez nyilván azért van így, mert a MÁv-Start képtelen stabil szolgáltatási színvonakat garantálni, így biztis ami biztos, nem hirdetik meg a bringaszállítást.
4/5 anonim válasza:
Ha nincs meghirdetve, semmiképp ne vigyél biciklit, mivel IC-n CSAK a kerékpárszállító kocsiban lehet szállítani, a kocsik előterében nem. Így egy ilyen helyzetben ottmaradsz a biciklivel együtt az állomáson.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem,köszi mindenkinek!
2015. júl. 2. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!