Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha Miskcolról szeretnék...

Ha Miskcolról szeretnék Pestre menni vonattal mennyivel előre kell megvennem a jegyet?

Figyelt kérdés
2015. jún. 30. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Azelőtt kell megvenned, mielőtt felszállsz a vonatra! Hogy ez egy perc vagy egy hét nem számít, csak ha elővételben veszed, akkor ne felejtsd el a jó dátumot bemondani.
2015. jún. 30. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha sebessel mész előtte is elég ha IC vel mész akkor is bőven elég előtte. Főleg arra az IC-re ami Miskolcról indul. De attól függ mikor mész, azért vasárnap délután lehet érdemesebb megvenni hamarabb. De én még sosem jártam úgy hogy elfogyott volna a hely pedig mindig csak akkor veszem meg.

Olyan elő fordult már hogy nem kaptam ablak melletit direkt azt szoktam kérni vagy asztalost, de olyan hogy azt mondták volna hogy egyetlen egy hely sincs még sose.

2015. jún. 30. 20:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát a 9:30-as IC-vel mennék...Majd a 22:00-assal jönnék haza..szerintetek ráérek kb fél órával előtte megvenni a jegyet?
2015. jún. 30. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
9:30-as a Sajó IC arra bőven a múltkor is azzal mentem indulás előtt 10 perccel vettem a jegyet és még ugy is ablak melleti helyet adtak. A 22:00-ás meg már az utolsó gyorsvonat arra nem kell helyjegy
2015. jún. 30. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Megéri előre megvenni az IC jegyet, ugyanis, ha nem péntek vagy vasárnap délután utazol, akkor elővételben (vagyis nem aznap véve) olcsóbb az IC jegy.
2015. júl. 4. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!