Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nincsen gyorsvonati kocsi...

Nincsen gyorsvonati kocsi vagy most mi van?

Figyelt kérdés

Valaki segítsen holnap a 9:48 -as vonattal mennék Kecskemétről Pestre. De az Elvira arra az egyetlen egy vonatra nem enged gyorsvonati pótjegyet venni csak IC helyjegyet és ugy is jelöli hogy ICpót és hely jegy köteles vonat.

Mióta vagy mi van most?

Az összes többi vonat az mind jó.

2015. jún. 28. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Akkor másikkal kekl menni amire ír gyorsvonati kocsikat.
2015. jún. 28. 20:27
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem tudodk másikkal menni ott majd még átszállok csak most hirtelen pestet írtam mert az vonat csak odáig megy. Nekem mindenképpen ez a vonat kell. De gyorspóttal csak neten akartam megvenni a jegyet.

Minden előtte és minden utána lévő vonaton engedi ugy ahogy mindig meg mióta a szegedi vonalon hibrid IC rendszer van.

2015. jún. 28. 20:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Menj ki az állomásra és ott vegyél jegyet, az Elvira nem mindig hiteles.
2015. jún. 28. 20:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Rosszul vihették föl az adatbázisba, mert teljes mértékig kizárt dolog, hogy ne legyen rajta gyorsvonati kocsi. Az állomáson fogsz majd tudni venni gyorspótot.
2015. jún. 28. 20:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Bug van a rendszerben, minden vonatban van ott gyorsvonati kocsi.
2015. jún. 28. 23:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Állomáson a legtisztább a dolog, sajnos akármennyire mondják, nem tartunk ott, hogy úgy működjön ez az online vásárlás ahogy a papírforma szerint kéne neki.
2015. jún. 29. 00:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Sajnos tényleg nem, mivel ez is a MÁV Csoport színvonalán működik, az meg ugye nem a magasságáról híres. Ennek ellenére maga az online meg automatás vásárlás elég kiforrottan működik jó pár éve ott, ahol nem telibe szarják. Gondolom, mióta bezárt a Nyugati, azóta van így hibásan benne az ELVIRA-ban, ez most van egy hete, de hát ugyan, kit érdekel.
2015. jún. 29. 07:54
 8/10 eddiboy ***** válasza:
Vedd meg egy korábbira. Helyjegyes vonatokat kivéve nem kötelező azzal a vonattal menni, amelyiket bejelölted, és rányomtatja a jegyre, ugyanúgy érvényes bármelyik vonatra az érvényességi időn belül, mint a pénztárban váltott jegy.
2015. jún. 29. 09:23
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek végén amúgy úgy csináltam ahogy az utolsó írta.

Hát tényleg elég alacsony az elvira színvonala, nem is nagyon szeretem használni, de az otthon nyomtatás része nem olyan rossz.

Legjobban azt utálom hogy helyjegynél nem lehet kiválasztani az ülőhelyet. Más társaság rendszerében mindig feladja a kocsit és ráböksz arra a helyre ahová ülni szeretnél. Itt meg össze vissza kénye kedve szerinte ad. Legalább annyit lehetne mint a pénztárnál, hogy ablakos vagy asztalos hely.

2015. jún. 29. 16:02
 10/10 anonim ***** válasza:
én is tapasztaltam már, hogy 1-2 szeged-bpesti vonatnál csak az IC-s van beírva. pénztárba kérdeztem, és mondta, hogy mindegyik vonat hibrid.
2015. jún. 30. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!