Nincsen gyorsvonati kocsi vagy most mi van?
Valaki segítsen holnap a 9:48 -as vonattal mennék Kecskemétről Pestre. De az Elvira arra az egyetlen egy vonatra nem enged gyorsvonati pótjegyet venni csak IC helyjegyet és ugy is jelöli hogy ICpót és hely jegy köteles vonat.
Mióta vagy mi van most?
Az összes többi vonat az mind jó.
Nem tudodk másikkal menni ott majd még átszállok csak most hirtelen pestet írtam mert az vonat csak odáig megy. Nekem mindenképpen ez a vonat kell. De gyorspóttal csak neten akartam megvenni a jegyet.
Minden előtte és minden utána lévő vonaton engedi ugy ahogy mindig meg mióta a szegedi vonalon hibrid IC rendszer van.
Köszönöm mindenkinek végén amúgy úgy csináltam ahogy az utolsó írta.
Hát tényleg elég alacsony az elvira színvonala, nem is nagyon szeretem használni, de az otthon nyomtatás része nem olyan rossz.
Legjobban azt utálom hogy helyjegynél nem lehet kiválasztani az ülőhelyet. Más társaság rendszerében mindig feladja a kocsit és ráböksz arra a helyre ahová ülni szeretnél. Itt meg össze vissza kénye kedve szerinte ad. Legalább annyit lehetne mint a pénztárnál, hogy ablakos vagy asztalos hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!