Pécstől- debrecenbe hogyan lehet eljutni a legkönnyebben?
Nézz szét az ismert carsharing oldalakon. Ha egyben nem megy, próbáld meg budapesti, kecskeméti vagy szegedi "átszállàssal".
Ha nem jön össze, ott a vonat. Keletibe érkezik, onnan az 5, 7, 7E, 107, 110, 112, 133, 233, 239 buszok visznek Zuglóba, ahol fel tudsz szállni a debreceni vonatokra.
Én a helyedben meglesném oszkáron, hogy megy-e arra valaki, mert azzal rengeteg időt spórolhatsz, ha nem akkor marad a vonat pesti átszállássál és Pesten még kicsit helyileg is kell közlekedned. Sajnos nincs egyszerűbb...
A legjobban akkor jársz amúgy, ha elmész egy intercity-vel Pécstől Kelenföldig, onnan személyvonattal Kőbánya-Kispestig és onnan intercity-vel Debrecenbe, pont egész jól jönnek ki a csatlakozások :)
Akkora divat lett mostanában a telekocsi, pedig fogalmad sincs arról, hogy kikkel kell együtt utaznod... semmivel se biztonságosabb, mint a stoppolás.
Arra azért készülj föl, hogy akármivel is utazz, egy elég komoly (tor)túra lesz a menet. Menj IC-vel Kelenföldig, aztán onnan Kőbánya-Kispestig egy tárnoki vagy székesfehérvári személlyel, és onnét óránként megy IC és kétóránként sebes. Persze lehet végig személlyel menni (dombóvári, kelenföldi, kökis és ceglédi átszállásokkal), de akkor vigyél magaddal 5 napi hideg élelmet.
Azt viszont már most elmondom, hogy Kökin a forgalmisták valószínűleg nem a munkájukért kapják a fizetést, az biztos, különben hajléktalanok lennének. Ezt azért gondolom, mert 20 évente egyszer hajlandók beváratni egy megkésett vonat miatt a fehérvárit, szóval főleg visszafele ne lepődj meg azon, ha másfél perccel a te vonatod érkezése előtt elmenesztik a csatlakozást.
Pont néztem hogy hogy lehet Pécsre menni Debrecenből :D
Szóval visszafelé is elintézhető: kimész Szegedre, onnan Debrecenbe..menetrendet nem tudom, de ha reggel indulsz, akkor is lesz este mire ideérsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!