Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért baj az, ha az ember...

Miért baj az, ha az ember beszélget a buszsofőrökkel?

Figyelt kérdés

Eddig nem különösebben gondolkoztam ezen, de hallottam 1-2 ember nem túl kedves véleményét a dologról és nem értem tényleg.

Már egy ideje buszozok napi szinten, és mivel ezen a vonalon a sofőrök 99%-a tök normális, jó fej és sokuk közvetlen, így összeismerkedtem 1-2-vel, akivel ha úgy van, hogy Ő se siet meg én se, akkor ott szoktam maradni beszélgetni, menet közben nem nagyon zavarom, ha ő kérdez valamit válaszolok, de úgy vagyok vele, hogy nem az egész busz füle hallatára akarok beszélgetni + van, hogy olyan sokan vannak, hogy esélytelen. Ha esetleg előbb beérek, és összefutunk akkor felszállok előbb.

De ahogy észrevettem nemcsak én szoktam sofőrökkel beszélgetni, több embert is láttam, akik ugyanúgy beszélgetnek velük, idősebb nőket/fiatal lányokat/fiúkat..

Viszont az a tapasztalatom, hogy sokan egyből azt feltételezik, hogy biztos van valami köztük, és tuti összejárnak szexelni stb. Miért kell rögtön a legrosszabbra gondolni? Nem mondom, hogy nincs ilyen, mert van persze, de ezek a sofőrök élből 20-30 évvel idősebbek tőlem speciel és semmi ilyen szándékuk nincs, legalábbis nekem semmi ilyen nem tűnt fel.

Nektek is van buszsofőr ismerősötök, akikkel szoktatok beszélgetni? Nem szoktak megbámulni az emberek, hogy mit csináltok vajon és ugyan miért vagytok ott a sofőrrel a buszon?

2015. jún. 23. 18:34
1 2
 11/20 anonim válasza:
59%

ezek szerint szerintetek, ha egy pasi beszélget a sofőrrel, akkor köztük is több van ismeretségnél?...

mellesleg, h elterelni a figyelmét? nos szerintem felnőtt emberek, meg tudják ítélni, h el lehet-e terelni a figyelmüket avagy sem

2015. júl. 3. 09:19
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Töröltetted a válaszaimat kérdező...jól betaláltam...ugye azt írtad írsz is neki üzenetet...gondolom a Facebookon...hm...azt a válaszod se látom. Ezek szerint nem csak munka közbe zavarod :)
2015. júl. 6. 18:19
 13/20 A kérdező kommentje:

Kevés vagy te ahhoz ;)

Szimplán unalmas volt, hogy lökted a hülyeséget, mintha bárkit is érdekelne, csak provokálni jöttél ide

2015. júl. 6. 22:59
 14/20 A kérdező kommentje:

Ja és igen facen írok neki/k, ha épp úgy van, tán abban is találsz valami kifogásolni valót? :D

Nem zavarom én Őket se munkában, se azonkívül, de látom ezt tényleg nagyon nehezedre esik felfogni..

Ha 2 ember szimpatikus egymásnak és jól el tudnak beszélgetni, akkor ez nem teher és nem zavarja egyik félt se. Sajnálom, hogy számodra ezek az alapvető dolgok is túl magasak ahhoz, hogy megértsd.

2015. júl. 6. 23:03
 15/20 anonim ***** válasza:
10%
Hamarosan alád is veri, ha már meg nem tette...látod mekkora rib_ncka vagy? :DD Most töröltesd ezt is :DD
2015. júl. 8. 09:56
 16/20 A kérdező kommentje:

R*ibanc esetleg az anyukád, aki a világrahozott egy ilyen genetikai hulladékot. ;) Először tanuld meg a szavak jelentését, mielőtt dobáloznál vele Mr.Észlénykapitány.

Nem tudsz leszakadni a témáról h*lyegyerek? Ennyire fáj, hogy másnak bejött az élet? :D Tán neked nincs, aki "aládverje", vagy akinek te berakd a kukacodat? :D Sz*r dolog az irigység, bár ilyen gyökerekkel nem csodálom, ha épp elméjű nem áll össze, max az olyan, aki szintén ilyen elmeroggyant.

Ja és nem, nem jönnek be az apámmal egyidős pasik, nincs apakomplexusom se, bár ettől még nyugodt szívvel beszélgetek velük, ha ez nem tetszik, na meg felfogni sem tudod, hogy a beszélgetés nem egyenlő a szexxel, akkor felőlem fel is fordulhatsz. Menj máshová provokálni a népet, mert k*urva fárasztó és dedós vagy, pacsi :)

2015. júl. 8. 19:08
 17/20 anonim ***** válasza:
13%

Látom kijött belőled az állat és ideges vagy. Próbálj meg megnyugodni, nincsen semmi baj. Látszik nagyon betalált a dolog, amit korábban írtam, no de ez van. Nem kell idegbeteggé válni, ha valaki rávilágít az igazságra. Fogadd el, Te egy ilyen nőszemély vagy, aki rámászik a sofőrökre és a Facebookon is rájuk van kattanva. Nem furcsa ez a mai világban, hidd el nekem.

Neked nyilván bejött az élet, mert nap mint nap busszal utazol és sofőrökkel beszélgetsz. Ám ki kell ábrándítsalak...nem irigyellek egy picit sem, sőt szánalmas vagy kissé, hogy ilyen kérdést tettél fel, de hát mit tehetünk, ha neked ez oly fontos...megkérdezted én válaszoltam neked. Ez a Te nagyszerű életed, az álmod a sofőrök között. Ennyi és nem több. Ne vergődj tovább a dolgon én elfogadtam, hogy Te ilyen vagy, Te fogadd el az én véleményem.

Nyugodt, békés idegbeteg-mentes estét kívánok! :)

2015. júl. 9. 18:43
 18/20 A kérdező kommentje:

Hohóó, ha belőlem kijön az állat és ideges vagyok hidd el nekem, az közel sem ilyen ;)

Miért idegeskednék egy vadidegen ember sz*rt sem érő véleménye miatt, aki annak ellenére, hogy nem ismer, már látatlanban minősít és undorító stílusban nyilvánul meg?

Ez a saját szegénységi bizonyítványod, és nem az enyém ezt azért ne felejtsd el.

Szeretem, hogy itt annyi marha okos ember van, aki belelát mindenki életébe, aki tudja, hogy a másik mit hogyan gondol és csinál.. Egyet ne felejts el azért, mi egymást hálaistennek nem ismerjük, úgy hogy megköszönném, ha nem minősítenél, mert azt, hogy én kivel mit csinálok egyedül én tudom. Szánalmas alak lehetsz, ha ebben leled örömöd :D Idejössz az internet mögé bújva és osztod a nem létező eszedet.

Feltettem egy szimpla kérdést, naponta több száz ennél cifrább kérdés is kiírásra kerül, nem tudom mi bajod van ezzel. Ha nem tetszik fáradj tovább, mert nem vagyok kíváncsi a rendkívül intelligens megnyilvánulásodra.

Akivel valami itt nem stimmel kettőnk közül az te vagy, mert már a legelső hozzászólásod is valami olyasmi volt, hogy biztos viszket a pecked és megvakartatnád egy 20-30 évvel idősebb pasival. Őszinte gratulációm, ettől még a kishúgom is értelmesebben tud nyilatkozni.

"megkérdezted én válaszoltam neked" Tehát erről inkább semmit nem mondanék, te nem adtál semmiféle választ, te csak idejöttél provokálni és megállás nélkül fújod ugyanazt, miszerint azért mert én beszélgetek 1-2 sofőrrel már r*ibanc vagyok. Ha képtelen vagy normális ember módjára viselkedni, akkor menj és kezeltesd ki magad, azzal semmit nem oldasz meg, hogy idegen emberekbe kötsz bele, és olyanokat állapítasz meg róluk, amikről halvány lila gőzöd nincs.

És mi van akkor ha mindennap buszozok? Ja, mert ettől én kevesebb leszek? Nem szeretek Pesten vezetni a sok idegbeteg között, bár nem mintha rád tartozna, hogy én mit csinálok.

Tényleg nem értem mi a problémád, hogy feltettem ezt a kérdést, már megmondtam, menj máshova tombolni, ha nem tetszik, senki nem tart fegyvert a fejedhez, hogy márpedig válaszolni fogsz. Vannak ettől sokkal bugyutább kérdések is, és sokszor még ott sem nyilvánulnak meg ilyen idióta gyökér módjára az emberek, mint te.

Nem azt kértem, hogy véleményt mondj rólam, hisz nem is ismersz, te viszont folyton ezt csinálod. Érdekes rajtad kívül mindenki más tudott érdemben hozzászólni a témához valamit, te meg csak fújod ugyanazt a hülyeséget, és nem veszed észre hogy mennyire szánalmas vagy.

Neked biztos nincsenek barátaid, hisz látszik az írásaidból, hogy azt sem tudod mit jelent az, hogy 2 egymás számára szimpatikus ember beszélget. Nem mellesleg, ha az ember kedvel valakit, akkor nem fogja tehernek és zaklatásnak venni, ha ráírsz. Bár ugye ezt sem sikerült felfognod és nem vetted észre az iróniát abban, amit írtam, miszerint ráírok a 2 sofőrre, akikkel beszéltem nem csináltak-e balesetet.. :D Hisz ugye azt írtad, majd akkor nézhetek ki a fejemből, ha miattam csinálnak majd balesetet.

De hát ugye ezeknek a dolgoknak a felfogásához rendelkezni kéne mondjuk több IQ-val, mint amennyivel egy sült krumpli rendelkezik. Sajnos neked ez sem jött össze.

Attól, hogy beszélek velük, még ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más, nem az egész napomat sofőrökön lógva töltöm. Főiskolára járok, dolgozok, megvan a saját kis életem.

Ja és ha kíváncsi vagyok a véleményedre, majd szólok, okés? :)

2015. júl. 9. 23:05
 19/20 anonim ***** válasza:
13%

Most már visszafogottabban nyilatkoztál, örülök,hogy erőt vettél magadon és 2 sor között vettél egy nagy levegőt. Igaz, van benne 1-2 hamis állítás, no de nem baj, elnézem neked, mivel így nyugodtabb a lelkivilágod és talán nem kell gyógyszer után kapkodnod. Látod? - megy ez neked :)

Amiket rólam firkáltál, nyilván magadról mintáztad és mily érdekes, a közlekedőket (autósokat, csak, hogy értsd) is "idegbetegnek" nevezted.

Feltettél egy kérdést, válaszoltam. Miért akadsz ki? Orvossal beszélgettél már? De most komolyan?

Nem hinném, hogy tovább kellene ragozni ezt a dolgot, ismerem a magadfajta embereket, messze elkerülöm őket. Ragadáncs, alattomos aljas, undorító és számító. Kb ennyi. Lehet ismerős néhány tulajdonság...az ilyenek középiskolában, illetve bármely iskolában a tanárokat nyalták minden egyes alkalommal, ha lehetőség nyílott rá...most meg a sofőrökre mászol :DDDD

Jobban járnál, ha megpróbálnál ismerkedni, barát/barátokat szerezni ki/kik kielégítenék a fusztrációid és nem kellene a buszvezetőknél 1-2 dicsérő szóért sorba állni illetve kérkedni.

Nem akartam válaszolni, de láttam mennyire vergődsz és talán már nem habzott a szád írás közben, gondoltam megtisztellek e néhány sorral, nehogy most meg emiatt legyél rosszul. Viszont innentől felejts el :)

Szia idegbajos :)

OFF

2015. júl. 10. 00:32
 20/20 A kérdező kommentje:

De aranyos vagy, hogy tényleg elhiszed hogy ideges vagyok, pláne egy ilyen szánalmas alak miatt, mint amilyen te is vagy..:DDD Nagyon nagyon kevés vagy te ahhoz, hogy én ideges legyek, ezt elhiheted ;)

Az orvosi kezelést neked ajánlanám, mert látszik hogy nem tudod miről beszélsz. Pszichológiai eset vagy. Nem, te egyáltalán nem válaszoltál, te ler**bancoztál azért mert beszélgetni merek az emberekkel. A buszsofőr is ugyanolyan szakma, mint bármi más, miért akadsz fent ennyire ezen?? Mit fáj neked, hogy mit csinálok?

Mint említettem már az első kommentedben olyanokat írtál, hogy biztos viszketek és meg akarom vakartatni a sofőrrel. Utána valakinek azt írtad, ak egyetértett velem, hogy biztos neki is viszket a luka meg stb.. Már ne is haragudj, de értelmes és épelméjű ember így nem nyilatkozik olyanokról, akiket nem is ismer. Ennél undorítóbb nem is lehetnél.

Ismered te a sz*rt, semmit nem tudsz rólam, de azért elhiszed hogy nagyon okos vagy.

Értem szóval aki kommunikálni merészel egy olyan személlyel, akivel heti, sokszor napi szinten találkozik, az ragadáncs, alattomos, undorító és számító. Minden világos. Szóval te is egy undorító alattomos dög vagy, mert feltételezem te is szoktál emberekkel beszélgetni. Tiszta sor, ezt megbeszéltük :D Ha a hülyeség fájna...ordítanál.

Azért a "logikádra" vagy midre rendkívül kiváncsi lennék, mi alapján ítéled meg az embert ismeretlenül. Arra meg főleg, hogy számodra miért ekkora főben járó bűn a kommunikáció. Súlyos problémáid lehetnek :DDD

Soha egy tanárnak nem nyaltam, azt meghagytam az okostojás majmoknak, mint amilyen te is vagy, akik azt hitték mindennél és mindenkinél jobban tudják a dolgokat, azt közben sehol semmi :D Ismerős, ugye? :D

Dicsérő szót pedig kapok bőven a korombeli srácoktól, nincs szükségem apámmal egyidős pasikra, hogy dícsérgessenek.

Ja amúgy azzal az idős bácsival is szoktam pár szót váltani, akinél mindennap vásárolok suli előtt, talán van valami kifogásod ezellen is, okoska?

Barátaim vannak, neked viszont ideje lenne szerezni 1-2-t, hogy megtanuld milyen az, amikor két ember kölcsönösen szimpatikus egymásnak és jól el tudnak beszélgetni. De vigyázz nehogy egy undorító, alattomos aljadék legyél ;) idióta..

2015. júl. 10. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!