Most hogy a nyugati ideiglenesenen bezár nekem lesz belőle hasznom?
Tehát én Vecsésről Pilisre járok kozvetlen vonat csak reggel 5:59 ig van utána szopni kell monoron... Azt hallottam hogy zónázokat összevonnak
Lehetséges hogy a későbbi vonattal tudjak menni?(ugyan is ferihegyrol mennek vonatok csak Vecsésen nem állnak meg)
Hasznod?
Miért kellene, hogy legyen?
Amúgy is: vonat - Zugló vasútállomás - 1-es villamos - Árpád híd, metróállomás - Volánbusz - Pilis. Ha így nézzük, semmi sem változik. Budapestről, Pilisre, még mindig nincs vonat.
Ja és itt lehet megnézni, hogy hova mennek a vonatok, a Nyugati p.u. vágányzár idején: [link]
@2
Mármint Pilis, mint Pest megyei város Albertirsa és Monor közt. Nem a hegyvidék.
# 3:
Pilis városa is más (véletlenül Piliscsaba térsége ugrott be)... .
Ha így nézzük, akkor passzolom, hogyan változik a menetrendben, viszont a zónázók továbbra sem állnak meg Vecsésen, a személyvonatok (S50 - S70) ugyanúgy Monorig mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!