Budapest-Pécs távon közlekedők! Volt klíma a vonaton?
Attól függ hanyas számú kocsiba kapod. Ha 18 vagy 20-as szamok (21,22,23 stb) akkor klímás ha 70-es (71,72...) akkor nem.
De az Üzletszabályzat szerint pót és helyjegyes vonaton kisállat nem szállítható! Ha korábban így utaztak az a jegyvizsgáló szabálytalan munkabégzéséből eredt, így ne érjen váratlanul ha megtagadják az utazásod a vonaton.
Hát nem tudom mennyire aberrált hülyeség az, hogy nem engedik egy emelt szintű szolgáltatást nyújtó vonaton egy "kis rágcsáló" utaztatását.
Személyes véleményem szerint a "kis rágcsáló" tartása aberrált hülyeség, de ez legyen az én véleményem :)
Pécs 4 óra személlyel, 1 átszállással, IC-vel 3 óra lenne. Kár túlozni és 6 órát vizionálni.
"emelt szintű szolgáltatást nyújtó vonaton"
Azért azt tegyük hozzá, hogy jobb helyeken az alapszolgáltatás része a klíma és a kulturált körülmények biztosítása.
Ez így van, az IC az már régóta nem emelt szint. Még ha van is klíma, akkor sem nagyon, mert egyre több vonaton van már amúgy is. Ha meg nincs klíma, akkor miről beszélünk?
Az IC jelenleg egy helyjegyes gyorsvonat, mióta bevezették a gyorsvonati pótjegyet. Azelőtt meg nem tudom mi volt, emelt ár a semmiért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!