Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Most mit tegyek?

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014 oktoberében ellopták a pénztárcámat. rá 1 nappal (vasárnap)felszált az ellenőr. mivel vasárnap volt nállam pénzt nem volt bank nem volt nyitva illetve az iratom se volt nállam. csak egy papir a rendőrségen hogy előtte való nap ellopták. az ellenőr kikapta a kezemből annyit mondván hogy erre megbüntet. leirta rolla az adatokat. a cim egy betűvel eltért. utánna kaptam egy 12000 ft-os csekket a bkv től az éves igazolvány miatt amit kifizettem ( pedig utólag kiderül hogy mivel be volt jelentve igy nem kellett volt.) ami még fontos hogy az aláirás bal kézzel történt én pedig jobb kezes vagyok és teljesen másképp van aláírva. ma kijött egy ajánlott levél amit nem vettem még át, de a bkv tól jött, és az a 32000 lenne. most mit tegyek vegyem át a levelet és reklamáljam meg kérjek grafológiai vizsgálatot, vagy ne vegyem át.. az utóbbival állítólag nem érek semmit mert lesz vele valami ami olyanná teszi a levelet mintha átvettem volna... nem tudom a nevét. eddig egyszer büntettek meg elfelejtettem és akkor is jött egy levél. azzal ugy voltam vele hogy igen az én hibám hogy nem volt jegyem ezért kifizettem. most viszont nem volt 10000 rem hogy vegyek jegyet mert a pénztárcámba volt a minden pénzem minden iratom a bankok zárva és nem érzem magam hibásnak... de még 450 ft- se volt... azóta is veszem a bérletek. mi a teendő? hozzátenném a rendőrségi jegyzőkönyvön személyigazolványszám nincs illetve fénykép se.
2015. jún. 3. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Hűha. Nem szoktam nyelvtannáciskodni, de ez értelmezhetetlen - fuss neki még egyszer, ügyelve a következőkre:

1. Központozás. Legyenek mondatok!

2. Kronológia. Írd le a tényeket pontokba szedve, időrendben.

3. Egyeztetés. Alanyt az állítmánnyal, elváló igekötőt a szóhoz, amihez tartozik...

2015. jún. 3. 20:27
 2/3 A kérdező kommentje:

-megbüntettek

-kifizettem

-ellopták az éves bérletemet

-ezért is megbs..ztak

-ezt is kifizettem

-ellopták a tárcámat

-bejelentettem

-elenőrök ugyszint megb....@szt@k

(nincs bank nincs pénz)

-jegyző könyv alapján nincs rajta kép illetve szem.ig.szám.

-nem érzem igazságosnak

-nem fizettem ki

-ajánlott levél kiküldése

-ajánlott levél átvétele

jövő:

átveszem:

-reklamálás szem. ig. számhiánya (mivel vidéki vagyok így nem büntethetnek meg, nem járok arra- csak dolgozni járok, vagy miegymás

-reklamálás aláírás nem eggyezése mivel bal kézzel írtam alá nem jobb kézzel

-grafológiai vizsgálat kérése.

remélem igy jó előre is köszönm

2015. jún. 3. 20:50
 3/3 A kérdező kommentje:
bocs ajánlott levelet nem vettem át....
2015. jún. 3. 20:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!