Debreceniek! Nektek is hiányoznak a Hajdú-volán buszai?
Előnyeik:
-nem füstölnek
-jól gyorsulnak
-normálisan takarítják őket, szép tiszták, sehol egy graffiti (pont úgy néznek ki, mint egy éve)
-modern GPS-es utastájékoztatás minden buszon
-télen van fűtés, nyáron meg hűtés
-egységes, szép buszpark --> szebb városkép
Ami ellene szól:
-közel sem lesznek olyan tartósak mint az Ikarusok az alacsonypadlós kialakítás miatt
-a MO-on csináltak (szólók) helyenként elég igénytelenül vannak összerakva (bár ez igaz volt a HV ARC buszaira is)
-borzalmasan működő hangosítás
-az alacsony padló miatt két ember nem fér el a folyosón egymás mellett, mert a kerékdob egy csomó helyet elfoglal, plusz a busz végében is elfoglal egy csomó helyet a motor
Hát én így látom a helyzetet. Összességében azért szerintem sokkal jobb lett a buszközlekedés mint volt, normálisan viselkednek a sofőrök (ez nem tudom, minek tudható be, hiszen nagyrészt ugyanazok vezetnek most is akik a Volánnál), meg jók azok az oszlopok, amiket pl. a Csokonaival szemben felállítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!