Debreceniek! Ebesre milyen busszal lehet kijutni?
Figyelt kérdés
Fontos lenne! Előre is köszi2010. aug. 13. 21:09
2/5 A kérdező kommentje:
Kösz, de ezt én is néztem. De semmit nem szűrtem ki, hogy milyen busszal lehet bejutni Ebesre. Azaz, egyet se találtam.
2010. aug. 14. 12:51
3/5 anonim válasza:
Helyi járat nem megy ki. Helyközivel mehetsz (H.szoboszló irányába közlekedőkkel). Részleteket a Hajdú Volántól kaphatsz, az autóbusz állomás (Külsővásártér) száma: 06-40-200756, vagy: www.hajduvolan.hu
4/5 anonim válasza:
Mehetsz vonattal is, a BP felől jövő sebesek megállnak itt.
A buszok közül sok nem megy be a faluba, csak a szélét érinti.
5/5 anonim válasza:
Nyilván elavult a kérdés,de azért válaszolok :D
Ebes,bejárati út--> a 4-esnél van, a 'belvárosba' bejutni onnan olyan 25 perc.
A Hajnal utcai megálló 'Szoboszló irányában van,pontosan a falu szélén! Semmi nincs ott,csak egy sor ház. A másik oldalon tanya van,azt hiszem.
A községházánál ha leszállsz,akkor pont a falu közepén fogod magad találni. :) Szemben van az újonnan felújított iskola és egy üzletsor is pár méterrel arrább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!