Szeged-Hődmezővásárhelyi busz a mars téren még mindig a 12-es buszállásról indul? Mennyibe kerül a jegy körölbelül?
Mondjuk van már egy éve is, hogy Szegeden jártam, (Hmvhelyen keresztül utazva), de emlékezetem szerint ott a megálló mindig is 15-ös volt = a körút felőli oldalon a legszélső le-felszálló sziget, kb. a középtájon.
Gondolom még mindig ott van. Árát nem tudom, azért bízom benne, hogy ekkora távolságra, amit írsz, kb. 1000-1500 körül még belefér.
De ha kikotrod az "információ" telefonszámát, egész biztosan mondanak neked, nem csak a kocsi-állásról, hanem az árát is tudni fogják.
A legtöbb autóbusz a 12-es kocsiállásról indul, de sok járat indul a 13-asról is.
Ezen a honlapon megtalálod az indulási jegyzéket, amiben részletesen fel van tüntetve, hogy melyik járat melyik kocsiállásról indul.
A teljesárú jegy 560 Ft, ha az autóbusz-állomásig utazol, ha előbbi megállónál szállsz le, akkor 465 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!