Ha vontra van bérletem 2. osztályra akkor ezzel felszállhatok IC-re v sebes vonatra 2. osztályra? Vagy még kell venni hozzá kiegészítőt?
Gyorsvonati pótjegyet is kell venned:
ez már két éves információ elavult, és ez nem a bérletre vonatkozik hanem a jegyváltásra
bérlet feletti táblázatba oda van írva bármely 2. osztályú vonatra de van olyan h gyorsvonati bérlet
nem tudom h bérlet mellé ez is kell ha sebessel, ic vel akarok utazni
Egyszerű kérdés: Ha be vagy fizetve egy kajáldába napi menüre, akkor a torta is jár hozzá? Ügye, hogy nem!
A gyorsvonat, IC magasabbb szintű szolgáltatás, még akkor is, ha azonos kocsiosztály. Kell venned kiegészítőt.
Miért tájékoztatjátok félre a kérdezőt?
Gyorsvonati pótjegyet nem kell váltani, csak esetletesen IC pót-/helyjegyet.
A gyorsvonati pótjegyes bérlet a Budapest-bérlettel utazóknak érdekes.
Nem tudom, az elején hozzászólók miért pofáznak bele olyan dolgokba, amihez nem értenek.
Vasúti bérlettel rendelkezőknek nem kell gyorsvonati pótjegyet váltaniuk. Viszont IC vonatok IC pót- és/vagy helyjegyköteles kocsijaiba kell pót ill. helyjegyet váltaniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!