Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha vontra van bérletem 2....

Ha vontra van bérletem 2. osztályra akkor ezzel felszállhatok IC-re v sebes vonatra 2. osztályra? Vagy még kell venni hozzá kiegészítőt?

Figyelt kérdés

2015. máj. 11. 09:06
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Gyorsvonati pótjegyet is kell venned:

[link]

2015. máj. 11. 09:19
 2/6 A kérdező kommentje:

ez már két éves információ elavult, és ez nem a bérletre vonatkozik hanem a jegyváltásra

bérlet feletti táblázatba oda van írva bármely 2. osztályú vonatra de van olyan h gyorsvonati bérlet

nem tudom h bérlet mellé ez is kell ha sebessel, ic vel akarok utazni

2015. máj. 11. 09:23
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Egyszerű kérdés: Ha be vagy fizetve egy kajáldába napi menüre, akkor a torta is jár hozzá? Ügye, hogy nem!

A gyorsvonat, IC magasabbb szintű szolgáltatás, még akkor is, ha azonos kocsiosztály. Kell venned kiegészítőt.

2015. máj. 11. 09:38
 4/6 anonim ***** válasza:
61%

Miért tájékoztatjátok félre a kérdezőt?

Gyorsvonati pótjegyet nem kell váltani, csak esetletesen IC pót-/helyjegyet.

A gyorsvonati pótjegyes bérlet a Budapest-bérlettel utazóknak érdekes.

2015. máj. 11. 10:47
 5/6 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom, az elején hozzászólók miért pofáznak bele olyan dolgokba, amihez nem értenek.

Vasúti bérlettel rendelkezőknek nem kell gyorsvonati pótjegyet váltaniuk. Viszont IC vonatok IC pót- és/vagy helyjegyköteles kocsijaiba kell pót ill. helyjegyet váltaniuk.

2015. máj. 11. 16:54
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Az utolsó irja jól. Adot távolságú bérlet esetén azon a távon nem kell gyorsjegyet venni. Csak icre..De létezik gyorsvonati bérlet,6000 pénz. Azzal a budapest bérletesek szállhatnak fel gyorsvonatra..
2015. okt. 23. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!