Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Milyen benzinmotoros roller...

Milyen benzinmotoros roller elég kicsi ahhoz, hogy buszon is vigyem?

Figyelt kérdés
2015. máj. 10. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy mert benzinmtorost úgysem szállíthatsz.
2015. máj. 10. 14:22
 2/5 A kérdező kommentje:
ha elég kicsi akkor kutyát nem érdekli. engem nem az elméleti hanem a gyakorlati válaszok érdekelnek..
2015. máj. 10. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlati válasz volt. Benzinmotoros eszközt nem szállíthatsz. Pont.
2015. máj. 10. 15:11
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

Van olyan, aminek összehajtható a kormánya, és könnyen szállítható..

eddig rendben is lenne, csak ha pont a megállóhoz érsz, és jön a busz, bizony szaga van a vasnak. Talán nem is benzin, hanem olyan gépszag a forró kipuffogótól..aztán ha valaki rossz hangulatban van, akkor szól(hat)

Ahogy elnéztem ezeket a szellemes masinákat, ha nem tömött a busz, akkor lehetne szállítani..ez sajnos ilyen..többtényezős..pláne, ha elöl kell felszállni,és észreveszi a sofőr, akkor szólhat.

nézd, egy próbát megér. én kipróbálnám.

2015. máj. 10. 16:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes választ. (Alapnak kéne lennie, de látjuk, kölün meg kell mégis köszönni, mert egyeseknek nem alap). Lehet neki tokot csinálni, ezek a plusz kérdések megolhatók.

Én is összecsukhatóra gondoltam. Tudsz esetleg konkrét tipusokat, netán linkeket?

2015. máj. 11. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!