Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vélemény a BKV ezen eljárásáról?

Vélemény a BKV ezen eljárásáról?

Figyelt kérdés
[link]

2015. máj. 2. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem ismerjük az előzményeket. Ha valóban fellökte a jegyét kérő ellenőrt, akkor megérdemli.
2015. máj. 2. 17:24
 2/7 szántóvető ***** válasza:
a linkben leírtak alapján jogszerű intézkedés történt,nem értem a felháborodást.
2015. máj. 2. 18:30
 3/7 A kérdező kommentje:

az, tényleg teljesen jogos volt ez az eljárás, remélem aki egyetért ezekkel a tetvekkel, hasonló intézkedés kap majd ennyi ember előtt.

Pont úgy néz ki az illető, mint aki fellökött egy ellenőrnek nevezhető véglényt.

2015. máj. 2. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, nekem van bérletem, mindig felmutatom, ha kérik, úgyhogy én biztos nem fogok így járni...

Az ellenőröknek az a munkájuk, hogy ellenőrizzenek, nem véglények...

De az ilyen felfogású emberek miatt, mint te, vannak a szigorúbb eljárások a bliccelőkkel szemben. Én voltam már fültanúja, hogyan beszélnek az ellenőrökkel egyesek, pedig ők csak a munkájukat végzik...

2015. máj. 2. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Kérdező azt azért áruld már el, hogy a BKV melyik eljárására gondolsz? Hogy megy a metró és működik a mozgólépcső? Mert a BKV-nak ennyi köze van ehhez.

És még te pattogsz, hogy ki a tetű meg a véglény, amikor azt se tudod kinek az eljárásáról beszélsz.

2015. máj. 2. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem játssza le a videót, úgyhogy csak az írott szöveg alapján tudok nyilatkozni. Ha tényleg nem volt jegye és ennek ellenére pattogott, akkor meg lehet érteni a reakciót. Mondjuk tény, hogy úgy viselkednek néha a közteresek meg a rendőrök, mintha minimum egy családot mészárolt volna le az illető, de ha valaki drágának találja a jegyárat, ezért bliccel, majd el is kapják, az vállalja a következményeket. A közteres feltarthatja a rendszegőt, persze lehetőség szerint erőszak nélkül.

Zárszóként annyit, hogy érdekes módon engem még sose állítottak falhoz. Ja, mert bérletem van.

2015. máj. 3. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:

én is így látom, ahogy az utolsó.

kedvenc részem a videóban, amikor értetlenkedik, hogy 300 Ft-ért ilyen felhajtást csinálni? hát nem azon a 300 Ft-on van a hangsúly, hanem gondolom miután a büntetéshez el akarták mondjuk kérni az adatait, azt sem volt hajlandó megadni, tehát így már 16ezer Ft az a 300 Ft...arról meg persze ne is beszéljünk, hogy ha valakit esetleg 2 havonta elkapnak, de sosem vesz jegyet, azon legalább 50ezret spórol...ilyen módon akkor legalább emelt fővel kicsengetné azt a 16ezret...dehát neki sem jegyet venni nem kell, sem a büntetést nem kötelessége befizetni...

ez alapvetően egy sarkított sztori, de mivel a videóból annyi kiderül, hogy tényleg bliccelt, ezért inkább efelé húz a történet előzménye, mint hogy a szegény ártatlan embert megtámadták a közteresek...

2015. máj. 5. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!