Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha egy kicsit megázott a havi...

Ha egy kicsit megázott a havi BKV bérletem, akkor úgy még elfogadják?

Figyelt kérdés
A táskámban kifolyt egy kicsit az ásványvíz, és az a része a bérletnek, amely kilógott a műanyag tokból elázott. Az érvényesség vége dátumból két szám alja van egy kicsit megfolyva. A személyi igazolványom egyik betűje, illetve a bérlet ára van elmosódva.

#BKV #bérlet #elázás #megrongálódik
2015. ápr. 28. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nem, cseréltesd ki
2015. ápr. 28. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe simán bele lehet kötni, viszont van lehetőség párszáz forintért a cserére - legalábbis akkor, ha sikerül megállapítani az épen maradt részek alapján az eredeti érvényességi időt.
2015. ápr. 28. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
95%

Azért ha nagyon akarnánk, el lehet dönteni, mi volt eredetileg odaírva, vagy nem?

Ha nem lehet, akkor nyilván nem tudni az érvényesség lejártát, tehát cseréltetendő.

Egyébként meg az ellenőr is egy ember, aki egyetlen dolgot, néz: hogy mikor jár le a nyomorult munkaideje.

Évről évre nagyobbodnak a különféle bérletszelvények - az ember tokja nem - ezért (pl. a MÁV-nál is) egyre nagyobb részek vannak mindenkinél lehajtva / behajtva / félbehajtva, akár a lényeg is, és a kutyát nem érdekli. Azokkal foglalkoznak, akiknél semmi nincs. Legrosszabb esetben rád szólnak, hogy cseréltesd ki, de előbb letelik a hónap, mire odamennél...

2015. ápr. 29. 21:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Meg lehetett állapítani, hogy mikor jár le a bérlet, de szerencsére egy darab ellenőrrel sem találkoztam. Csütörtökön járt le a bérletem, úgyhogy már az újjal utazom. Az utolsó válaszolónak teljesen igaza van a bérletek méretének növekedéséről. Most áttettem egy olyan irattartóba, ahonnan nem lóg ki.
2015. máj. 16. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!