Miért agyilag nullák az ellenőrök?
A héten villamosra szálltam, lyukasztottam jegyet. Egy ismerősömmel voltam, aki nem lyukasztott, potyázott. Az ellenőr pedig jött, én mutattam neki a jegyemet, az ismerősöm pedig mondta, hogy neki nincs. Erre mondta az ellenőr az ismerősömnek, hogy kéri a személyijét. Nekem pont a következő megállóba kellett leszállnom, mondtam az ellenőrnek, hogy kérem vissza a jegyemet (tömbjegy), mert szállok le. De nem adta... Azt mondta, hogy kéri az én személyimet is... mondom: miért is? Én lyukasztottam, kérem vissza a jegyemet, mert szállok le. Már a kezéből kellett kihúznom a jegyet, de úgy szorította, nem adta vissza... erre elkezdtem vele ordibálni, hogy nekem mi közöm van máshoz, én miért adnám oda a személyimet? Mindenki minket nézett. Aztán csak vissza adta, és le tudtam szállni.
Másnap mondta az ismerősöm, hogy aztán leszálltak az ellenőrökkel és még a megállóba kérdezgették, hogy hova lett a hölgy ismerőse.
Pff... ezt most én totál nem értem. Komolyan nekem mi közöm van ehhez ha én becsületes voltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!