Miért agyilag nullák az ellenőrök?
A héten villamosra szálltam, lyukasztottam jegyet. Egy ismerősömmel voltam, aki nem lyukasztott, potyázott. Az ellenőr pedig jött, én mutattam neki a jegyemet, az ismerősöm pedig mondta, hogy neki nincs. Erre mondta az ellenőr az ismerősömnek, hogy kéri a személyijét. Nekem pont a következő megállóba kellett leszállnom, mondtam az ellenőrnek, hogy kérem vissza a jegyemet (tömbjegy), mert szállok le. De nem adta... Azt mondta, hogy kéri az én személyimet is... mondom: miért is? Én lyukasztottam, kérem vissza a jegyemet, mert szállok le. Már a kezéből kellett kihúznom a jegyet, de úgy szorította, nem adta vissza... erre elkezdtem vele ordibálni, hogy nekem mi közöm van máshoz, én miért adnám oda a személyimet? Mindenki minket nézett. Aztán csak vissza adta, és le tudtam szállni.
Másnap mondta az ismerősöm, hogy aztán leszálltak az ellenőrökkel és még a megállóba kérdezgették, hogy hova lett a hölgy ismerőse.
Pff... ezt most én totál nem értem. Komolyan nekem mi közöm van ehhez ha én becsületes voltam?
Férfi vagy nő volt az ellenőr?Mert a női ellenőrök sokkal g*nyóbbak tudnak lenni.
Bár én az ellenőrök hülyeségeit mindig arra fogom,hogy szerencsétlenek nagyon unatkozhatnak és nagy szórakozás ha találnak vaalakit akivel kib@szhatnak...
Megbüntetni nem tud.A legjobb lesz ha elfelejted a dolgot :)
Azért van ez mivel az ellenőrök kapnak egy hetven akárhányezer forintos alap fizetést és "böntetésenként" 150 forintot ha jól tudom, szóval a fizetésüket ebből kell összehozniuk.
Ahányszor büntet annyiszor 150 ft plusz a fizetéséhez.
Máskor nyomj a kezébe 300 forintot és közöld vele hogy felejtsen el.
A jegyedet is azért nem akarta visszaadni mert felkínálhatja eladásra más potyázóknak vagy elboltolják egymás között a buszsofőrökkel..
Nem az ellenőr a hülye hanem a rendszer amibe kényszerül..
----▲
◄ ☼ ►
----▼
Nem volt az agyhalott, csak téged próbált madárnak nézni mivel látta hogy fiatal lány vagy..
Egyébként az ellenőrök fizetési rendszere mostmár nagyban hasonlít a parkolóőrökére, szóval vagy böntetésenként kapják a pluszpénzt vagy sávosan büntetésszám alapján.
PL Ha egy hónapban 500 büntetést szabott ki akkor plusz 25 ezer ft ha 1000 et akkor meg plusz 35 ezer a fizetéséhez..
----▲
◄ ☼ ►
----▼
Pfff... köszi :)
Csak azért ez kiakasztott...
Na mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!