Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A bkv-nál a sofőrök mit...

A bkv-nál a sofőrök mit csinálnak ha menet közben wc-re kell menniük?

Figyelt kérdés

Nagyobb városokban pl megyeszékhelyek,a járatok ált valamelyik végállomásra futnak be, ahol vagy jegypénztár, vagy utasváró van.

Így lehetőség van wc-re is menni.

Ellenben Pesten, nem sok ilyen lehetőségük van, és a forgalom adta lehetőségek miatt, menet közben sem tudnak megállni, ha annyira sürgős dolguk lenne.

Mit tudnak valójában csinálni?

Egy ismerősöm menne oda dolgozni, és pont ezen gondolkodtunk, remélem van válasz rá.

#sürgősügy
2015. ápr. 19. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden végállomáson van valamilyen forgalmi iroda, ha meg nem, biztos megtalálták erre a megoldást a kollégák.
2015. ápr. 19. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Minden vonalon van legalább egy olyan végállomás, ahol minimum egy mobilbudi várja a vezetőket. De ahol nincs, ott is megoldják úgy, hogy a busz az indulások között elmegy egy olyan végállomásra, ahol ki van építve az infra. (Nem sok ilyen van, pl. a 166, 266, 236, 236A buszok egyes kocsijai Ferihegyről a Béke térre mennek műszaki pihenőre.)

De láttam már bokorba vizelő buszvezetőt is. Ott épp nem volt budi.

2015. ápr. 19. 21:48
 3/4 A kérdező kommentje:

"De láttam már bokorba vizelő buszvezetőt is. Ott épp nem volt budi."

Hasonló dolgokra és megoldásokra gondoltam én is, de nem pesten élek, csak sokszor voltam már a városban, kicsit fura a tömegközlekedés más városokhoz képest.

Ezért fordult meg ez a kérdés a fejemben.

2015. ápr. 19. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:
84%
A legtöbb járatnak olyan a menetrendje, hogy az egyik, szociális helységekkel ellátott végállomáson van tartalékidő érkezés és indulás között, míg a kisebb végállomásokon csak pár perc pufferidő van. Ha sikerül a menetrendet tartani, akkor kb. másfél óránként úgyis eljut mosdóra a vezető. De ha dugók vannak, akkor 3-4 óra is összejöhet és az bizony egy kisebb kapacitású vagy tojáspörköltet reggeliző embernek már a vége felé kellemetlen lehet .
2015. ápr. 19. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!