Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Fontos! Miért van ez így?

Fontos! Miért van ez így?

Figyelt kérdés
Buszsofőr vagyok és munka közben állandóan bámulnak.belenézek az utastéri visszapillantóba és látom hogy többen bámulnak,és ez már nem az első eset.Ha eszek akkor is, ha telefonálok akkor is szóval mimdig.Miért van ez így?Ennyire érdekes vagyok?
2010. febr. 20. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyes utasoknak nincs jobb dolguk vagy csak ennyire jól nézel ki.
2010. febr. 20. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az a dolog lényege ,hogy a többiek belelépnek egymás személyes terébe és ha valakit bámulsz vagy legalábbis úgy tűnik nagyon kényelmetlen.Így jobb híján a tükröt nézik ahol téged látnak.

Én is ezt csináltam anno ,de fogalmam sem volt ,hogy ez egyáltalán zavarhatja a sofőrt.

2010. febr. 20. 20:31
 3/6 anonim válasza:

Én mint tősgyökeres buszos azt mondom, hogy aki ül annak nemigazán van mit néznie...és pl én is sokszor néztem azt hogy a buszsofőr néz e hátra....és gyakran nézett is:)

Lehet te voltál a buszsofőröm:D:D

Szóval ne aggódj..nincs rajtad semmi érdekes...egyszerűen nem tudnak mit csinálni...ha nem fogod nézni őket, ők sem fognak téged:)

2010. febr. 20. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a sofőr mögé szoktam ülni, és abba a tükörbe szoktam nézni, ha nincs jobb dolgom, de én abból nem látom a sofőrt, csak magam. Lehet ők se látnak téged.
2010. febr. 20. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:

naponta buszozok és mikor nem ablak mellett ülök kényszeresen is vagy megszokásból mindenfelé nézek és énis szoktam néha bámulni a sofőrt :D

ha ennyire zavar akkor változtatok szokásomon

2010. ápr. 5. 00:13
 6/6 anonim válasza:
Én is rendszeresen buszozok, és ha ideges vagyok mindig a sofőrt nézem. Az ő nyugodt mozdulatai néha engem is megnyugtatnak.
2010. jún. 15. 02:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!