Pesten a 66-os busz mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
Vagy csak városi legenda, hogy itt van a legtöbb lopás, nem pedig a 99-es "gettójárat"-on?2015. ápr. 3. 17:38
1/4 anonim válasza:
A legtöbb lopás a belvárosi járatokon van, főleg a 2-es, 4, 6-os, 47,49-es villamosokon és a Rákóczi úti buszokon.
A 66-os azokhoz képest kispályás, semmiben sem különbözik más külvárosi járatoktól e tekintetben.
Amúgy érdekelne, hogy ez hogyan kapcsolódik a közlekedésbiztonság kategóriához. Mivel ez inkább közbiztonsági kérdés.
2/4 anonim válasza:
Sorry, látom Tömegközlekedés a kategória. Mea culpa.
3/4 anonim válasza:
Most olvastam, verekedés volt a 4-6-oson :))
Pedig az nem "gettójárat".
4/4 anonim válasza:
Én a 99-esen sem futottam bele semmibe évek alatt, nem úgy, mint a belvárosi 4-6-oson éjjelente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!