90%-os kedvezményű középiskolai Volán bérletet csak a lakóhelyem városa és az iskola városa között tudok venni, tovább nem? Többi lent.
Értem, köszönöm. :(
Itt a lakhelyemen az utolsó megállóig van, onnan már csak 4,4 km lenne és minden busz arra megy. De ha nem, hát nem... :(
Harmadik! Én is erre gondoltam volna, de nem lehet. Csak lakhely és iskola között.
Bár most megnéztem és van a szomszéd város után egy megálló, ami a lakhelyemhez tartozik, így se lehet? Igaz, így már 31,4 km lenne az út onnan az iskoláig, tehát 35 km-es bérlet kellene..
Persze, azt tudom, de akkor is a lakhelyemhez tartozik az a megálló is, hiába külterület.
Inkább csak érdeklődni szerettem volna, nem biztos h drágább bérletet veszek, bár jobban megérné, mivel mondom, sűrűn járok a szomszéd városba, akár heti 2-szer, 3-szor és oda-vissza 1 út 250 ft.
Egyébként még abba nem vagyok biztos, hogy ha így venném a bérletet, akkor ez minden buszra érvényes lenne amelyik a szomszéd városba megy? csak mert 2 féle járat van: Nagyváros1-Lakhelyem (külterület)-Szomszédváros-Lakhelyem-Iskola-Nagyváros2 (ez napi 4-5-ször megy így...)
vagy pedig a másik, ami napi 20-25-ször megy: Szomszédváros-Lakhelyem-Iskola-Nagyváros2.
Ha a bérletet a külterületig venném, akkor a 2. féle járaton is tudok utazni a szomszéd városba?
Bocsánat, ha kicsit zavaros..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!