Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit tegyek hogy ne aludjak el...

Mit tegyek hogy ne aludjak el a buszon még véletlenül sem?

Figyelt kérdés
Mostanában elég fáradékony vagyok. Ebből adódóan elaludtam a buszon. Minden nap olyan busszal járok hogy ,,Eger-Gyöngyös-Budapest’’, és akkor ébredtem föl az alvásból amikor már indult volna pestre a busz és úgy ugrottam le. Ez még semmi. Rá egy nappal pedig akkor ébredtem föl amikor már gödöllőnél járt a busz. Az volt a szerencsém hogy volt nálam pénz és haza tudtam menni. Szóval... Tudnátok adni ötleteket hogy ne aludjak el?
2015. márc. 4. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

Az agykontrollban van ébredéskontroll gyakorlat.

Úgy csukd be a szemed, hogy az a gondolat legyen az utolsó, hogy itt meg itt vagy ekkor meg ekkor felébredsz. És várd is ezt el magadtól.

Képzeld el, hogy az M3-as bevezetőnél felébredsz. Vagy állíts be egy képzeletbeli órát a megfelelő időre.

Gyakorolni kell.

2015. márc. 4. 15:20
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Agykontroll - pff....

Csinálj valamit a buszon - lehetőleg valami hasznosat. Például írj leckét ha iskolás vagy. Vagy készíts valami prezentációt a munkádhoz. Vagy készíts valami kézimunkát. Bármit, ami leköti a figyelmedet. Akár olvass ha bírod a buszon.

2015. márc. 4. 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:
valamivel el kell foglalni magad, hogy még véletlenül sem csukd be a szemed. más megoldás nagyon nincs, fáradtságtól függ. én például simán elvagyok zenét hallgatva pihenek a buszon, de velem is előfordult már olyan, amikor pestről jöttem haza reggel, nulla alvásos éjszaka után, hogy Szegedig tök jól elvoltam, viszont onnan hazáig tartó buszon úgy sikerült mélyebben elaludnom, hogy a városhatárban(tehát durván 2 percre a megállótól), és mikor abból a megállóból elindult, akkor ébredtem fel. nyilván nagy gond nem lett, mert leszálltam a buszállomáson, de azért nem sok kedvem volt többet gyalogolni, szóval ha az ember elég fáradt, akkor akkor is mélyebben el tud aludni, ha csak úgy gondolja, hogy kicsit pihen még pár percet.
2015. márc. 4. 16:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az agykontroll se rossz, de nagyobb biztonságot ad, ha beállítod a telefonod ébresztőjét pár perccel az érkezesi idő előttre.
2015. márc. 4. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Hallgass zenét.
2015. márc. 4. 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

a legegyszerűbb amit én csinálok. beállítom a telómat egy bizonyos időpontra, és van a zsebemben egy utazó óra, ami összecsukott állapotban is cseng. a zsebemben van mindkettő, még nem sikerül továbbaludnom. addig viszont jóízűen. ott csengenek, ahol kell.

ilyen eccerű.

2015. márc. 4. 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne ülj le. Vagy ha mégis, akkor állíts ébresztőt.
2015. márc. 4. 18:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Szólj a sofőrnek, vagy utastársaknak hogy ébresszenek fel.
2015. márc. 6. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!