Ideiglenes lakcímkártyával kapok dolgozói buszbérletet?
Barátnőméktől járok majdnem minden nap munkába, de nem jelentettem át magam hivatalosan, mert többet vagyok otthon, mint barátnőméknél. Ha munkába megyek, szüleimtől kocsival, barátnőmtől busszal mennék. Szeretnék dolgozói buszbérletet venni(fényképes igazolvánnyal-kísérőlappal-), de mivel nem barátnőmékhez vagyok bejelentve, nem adnának(szerintem).
Ha kérnék egy ideiglenes lakcímigazolványt, mert tervben van az odaköltözés, akkor azzal az ideiglenessel is kaphatnék bérletet arra az időre? Igazából a fényképes igazolványhoz kellene a lakcímkártya, mert azzal együtt fogadja el a kalauz a bérletet. A jegy nagyon drága, egy odaút 500ft.
Köszönöm.
Normál buszbérletet bárhova válthatsz, nem kell hozzá semmilyen lakcímkártya. A dolgozói bérlet annyit tesz, hogy a munkahelyed kifizeti a bérlet árának 86%-át, ezt
pedig velük beszéld meg hogy milyen viszonylatra fogadják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!