Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miert ordit a zold metron a...

Miert ordit a zold metron a bemondo?

Figyelt kérdés
Vagy 20dB-el hangosabb, mint a piroson, es bantja a fulem. Vapami oregember konfiguralta vagy mi? Irtam nekik emailt, hogy bar csak evente ketszer megyek vele nem vagom miert ilyen hangos a masikhoz kepest, erre visszairtak, hogy fel even belul javitjak. Vagom en, hogy nem en vagyok az atyauristen de masnak nem batja a fulet? Na most ezt nem azoktol kerdezem, akik agybedugos fulessel ulnek fel ra, dobhartyaszaggato hangeron hallgatva a zenet, mert az persze, hogy mashogy nem hallja.
2015. febr. 15. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én napi szinten járok vele. Engem nem zavar, legalább mindenki hallja.

Neked meg sok a problémád.. Mindennel ennyire törödsz? Évente kétszer lenne ilyen problémám, megse mernék szolalni.

2015. febr. 15. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem hangosabb, pedig napi szinten szállok àt az M2-M4 között.
2015. febr. 15. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

tourette szindrómás...:D

amúgy már régebben láttam egy ilyen kérdést. nem tudom, engem sem zavar igazából.

2015. febr. 15. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszi, hogy ő Jean Paul Bemondó.
2015. febr. 15. 21:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert nincs jól beállítva a berendezés.
2015. febr. 16. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!