Interneten vásárolt gyorsvonati pótjegyet vissza lehet váltani? Illetve a menetjegytől külön szelvényre nyomtatja a gép?
Először vásárolnék interneten menetjegyet, de az Elvira nem hajlandó pótjegy nélkül kiadni azt. Az út többszöri átszállást igényel, de csak egy szakaszra kell gyorspótjegy - a gép szerint, viszont én személyvonattal utazok majd tovább onnan is. Az első kérdésem erre vonatkozik: így az automatából kapok majd egy menetjegyet, és egy külön papírra kinyomtatott gyorspótjegyet, ugye? Mert láttam már olyan jegyet, amin föl volt tüntetve a gyorsvonati pótjegy is, nem külön szelvényre lett nyomtatva, igaz, az nem átszállásos útvonalra szólt.
Ha pedig több szelvény kapok, akkor az így kapott gyorspótjegyeket is vissza tudom váltani? Mint mondtam, ezekre egyáltalán nem lesz szükségem, de egyszerűbb és gyorsabb lesz a neten megvenni, az a néhány forint kezelési költség nem számít. Azt tudom, hogy mi vonatkozik a pénztárnál váltott jegyekre, de nem tudom, hogy ugyanígy működnek-e az automatából hozottak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!