Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Tudja ezt valaki diákbérlettel...

Tudja ezt valaki diákbérlettel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Van egy bérletem "A" városból "C"-be, ahova majdnem minden alkalommal "B" városon keresztül vezet az út, de van, hogy másik útvonalon megy a busz.

A kérdésem, hogy ha A-ból csak B-ig megy egy busz, ott legálisan átszállhatok a B-ből C-be tartó buszra a bérlettel?

Vagy a bérletre rá kellene írni a Keresztülhöz, hogy B? Csak nem akarom, mert akkor meg a másik útvonalon nem közlekedhetnék, nem? Vagy hogy működik ez?

2015. jan. 25. 17:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugyotan leszálhatsz b-n,és fojtathatod az utad c-be.én is bérlettel utazom(suliba)és nekem A.ból kell eljutnom d-be.A bérletet csak akkor használhatod másik útvonalon ha olyan hosszú km-es bérleted van. pl: a-b-c útvonalon keresztül 15km,és ilyen távolságú bérletet veszel akkor nem használhatod a másik útvonalon,mert mondjuk az 5km több.
2015. jan. 25. 18:33
 2/2 A kérdező kommentje:
a távolság a másik útvonalon még kevesebb is, mint ami a bérleten van
2015. jan. 25. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!