Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Corvinus új épülete hol van?

Corvinus új épülete hol van?

Figyelt kérdés
Holnapután mennék nyíltnapra, az új épületbe (Közraktár utca 4-6) de nem tudom hogy hol van, csak annyit hogy a 4-es metróval kell mennem a Fővám térig és ott azután merre kell hogy menjek?

2015. jan. 14. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha kijössz a Fővámtéri megállón, akkor a mozgólépcsőn gyere fel (van lift is, de ne ott), és akkor pont egy épületnél leszel, az a régi épület. Szerintem csináld azt, hogy menj be oda, és menj rajta keresztül, és a másik felén gyere ki. Ha ott kijöttél, akkor kicsit arrébb fogsz látni egy épületet, ami kb úgy néz ki mint egy pláza, olyan forgó ajtós is meg minden. (de amúgy ki is van írva hogy Corvinus, szóval meg fogod találni.
2015. jan. 14. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Térképet láttál már? Google maps?
2015. jan. 14. 22:36
 3/7 anonim válasza:
100%

Éppen a Fővám téren jössz fel, a régi, patinás épület előtt.

Keresztül is mehetsz rajta, de aztán még rossz ajtón jössz ki.

Egyszerűbb elsétálni a Duna-parton a régi épület előtt, egy kis füves parkos részen keresztülmész, de akkor már látod a nagy modern épületet, tényleg pláza szerű.

Homokszínű kő és üveg. El sem lehet rontani.

Google maps-sel tényleg nézz rá, az utcaképre.

Melyik szakok érdekelnek a BCE-n?

2015. jan. 15. 11:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Menj végig a Duna-parton folyásirányban, majd ahol a villamosvágány elhagyja a partot, bal oldalon lesz az új épület, rajta jókora felirattal.
2015. jan. 15. 11:18
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Látam egy újabb életképes fiatallal gazdagodik az egyetem.
2015. jan. 15. 12:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm aki segítő választ adott, térképen is megnéztem. A politológia szak érdekel, a nemzetközi gazdálkodást már múlthéten láttam de erre is kíváncsi vagyok. Az utolsó hozzászólásban pedig nem értem miért probléma ha egy Pesten nem ismerős ember megkérdezi hogy merre kell menni, mert reggel nem lesz rá idő hogy megkérdezze ha probléma akadna, nyílván ebből le lehet szűrni hogy valaki milyen ember. Mégegyszer köszönöm a segítő válaszokat. :)
2015. jan. 15. 13:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Amúgy ott az egyetem környékén csupa corvinusok lesznek, szóval ha esetleg mégsem találnád meg, akkor bárkit megkérdezel, tudni fogja :)
2015. jan. 15. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!