Budapesten hogy jutok el legkönnyebben a Népligettől a VIII. kerületbe a Tavaszmező utcáig, ahol az Óbudai Egyetem egyik épülete van?
Figyelt kérdés
Nem jártam még egyedül Pesten mindig volt aki megmondta merre menjek :D2013. jan. 15. 21:13
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
köszi
2013. jan. 15. 22:25
3/6 anonim válasza:
Kár, hogy egyeske kissé benézte, mert a Népliget nem ott van, ahová az indulás helyét tette.
Népligettől menj metróval Újpest felé 3 megállót, a Corvin-negyedtől 15 perc séta a józsefvárosi campus. De mehetsz a metróval a Kálvin térig is, majd a 9, 83, 109 járatok valamelyikével Kőbánya ill. Orczy tér felé 3 megállót a Horváth M.térig.
4/6 A kérdező kommentje:
Amit az egyes válaszoló beírt indulásnak, mindössze néhány méterre van a Népligettől, szóval az nem gond :) Köszönöm a te válaszodat is
2013. jan. 15. 23:02
5/6 anonim válasza:
"Kár, hogy egyeske kissé benézte, mert a Népliget nem ott van, ahová az indulás helyét tette."
Mesélj, szerinted hol van? Az indulás helyét pont a Népliget és a buszpályaudvar közé tettem, a metró megállóhoz...
Vajon hová máshová érkezhet valaki vidékről? Leszáll a buszról, lemegy a lépcsőn, és hopp, ott a metró!
6/6 anonim válasza:
99 buszra felszállsz a Vajda Péter utcánál, és mész mész és mész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!