Hogyan érthetném, tanulhatnám meg BP tömegközlekedését a legegyszerűbben, internetről?
én ilyen oldalról nem tudok.
De vannak kirakva a megállókban térképet a fontosabb járatokkal, ezek ha ott ki vannak rakva biztos h neten is fenn vannak.
www.bkv.hu
És az ár fix, teljesen mindegy hogy min utazol, havi bérletet kell venni azzal jársz jól.
Amúgy annyira nem bonyolult a közlekedés, bár a sok kis buszjáratot megtanulni már necces, és nem is biztos h érdemes, de a főbb metró + villamosvonalakat mindenképp célszerű.
Köszönöm mindkettőtöknek!
Ezt találtam, ill. mentettem ki a bkv oldaláról. Ezen a buszon kívül megtalálhatók a főbb villamosjáratok? Mert a metró ahogy nézem rendben van. :)
Erről a térképről esetleg tudnom kellene valamit, amit nem láthatok "nem pesti szemmel"? Köszi.
De ha konkrét járatszám útvonalát vagy menetrendjét szeretnéd tudni, beírod a google-ba, hogy pl. 30-as busz útvonala.
Köszi!
Most már csak azt szeretném tudni, hogy ha mondjuk kinézek magamnak egy metrót és a Deák Ferenc térről indulva szeretnék eljutni a 2-es metróval a Keleti-ig, honnan fogom tudni, hogy a jó irányba haladó metróra szálltam -e fel, és nem mondjuk arra, ami a Déli fele megy?
Ez egy pestinek hallva lehet komolytalan kérdés, de nekem nem az. :) Köszi!
meg ha állsz a peronon veled szemben is ki van írva a falra nagyjából mindenhol
a villamosokon + buszokon meg a táblát kell nézni
www.metros.hu van térkép rész,budapest közlekedési hálozata
ez a legtutibb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!