Miért nem pecsételi bele a busz sofőr a közalkalmazotti 50%-os utazási utalványomba a pecsétet?
Figyelt kérdés
Kedvességből?
Lustaságból?
Vagy azért hogy ha ellenőr jön akkor megbüntessen hogy nincs érvényes jogosultságom így?
Elég ritkán utazom, tehát nem fogom kihasználni a 12 oda-vissza alkalmat, nyugodtabb lennék ha bepecsételne, nehogy megbüntessenek.
2014. dec. 18. 18:14
1/4 dika5 válasza:
Nyugi kedvességből, téged nem büntethetnek meg szerintem ezért, hanem csak a sofört.
2/4 anonim válasza:
Ha zavar, félsz, nyugodtabban utaznál, szerintem nyugodtan kérd meg, hogy pecsételjen. Ez a dolga. Valószínű, hogy kedves akart lenni, nem tudja, mi a helyzeted. :)
3/4 A kérdező kommentje:
És az ellenőr igy is megbuntethet? Mert valamit fel kell mutatnom hogy miert utazok kedvezmenyesen...es azt a pecset igazolja reszben, meg ugye az utalvany. De maga az alkalom a pecsettel lesz ervenyes
2014. dec. 18. 18:30
4/4 anonim válasza:
Az ellenőr csak azt szokta nézni, hogy van-e papírod, és a te nevedre szól-e, legalábbis én úgy figyeltem meg. Amúgy a sofőrök nagy része nem pecsétel vagy ír bele. Ez olyan hallgatólagos megállapodás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!