Pontosan mi szükséges egy diáknak bérlettel való közlekedéshez?
Figyelt kérdés
Ma nem engedtek fel a buszra, érvényes diákigazolvánnyal, és bérlettel. Igazolást kért, de annyira kesze-kuszán van minden megfogalmazva a bérlet hátulján, hogy 4-es érettségivel nem tudom értelmezni, hogy most a diákoknak is kell ilyen igazolás, vagy csak azoknak, akik extra kedvezménnyel rendelkeznek.
Nem értem, hogy minek ennyi dolog az utazáshoz, ráadásul gondolom az igazolás is pénzbe kerül... -.-
2014. dec. 14. 16:23
1/3 anonim válasza:
Útvonal-igazolás kell. Ezzel igazolod, hogy a lakóhelyed és az iskola között utazol kiemelt kedvezménnyel (90%). A Volánnál állítják ki, azt hiszem, 100 Ft.
2/3 anonim válasza:
Én ilyennel az ellenőrrel vitáztam, jómagam, és vagy 10 ismeretlen diák nevében. Pár embernek volt csak, én, és a másik 10 diák azt se tudta mi ez. Nem büntetett, csak figyelmeztetett.
És nálunk ingyen adják azt a igazolást, de 4 évig senki sen kérte, az 5. évben kérték először.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem, ettől függetlenül a sofőr lehetett volna annyira jófej, hogy felenged, egyszer azért, mert az ellenőrök sem szokták kérni, másrészt meg mert a távolságikon eleve nem szoktak ellenőrök lenni.
2014. dec. 14. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!