Megbüntetett a BKV 16. 000 ftra, mert az 5 napos vonaljegyem az adott napra nem volt érvényesítve, be X elve az adott, nap, mind be volt előtte ezt elfelejtettem, kérdés hogy utólag be X elem, mit tudnak csinálni?
Figyelt kérdés
A kód alapján látja hogy 2 hete vettem, az X-et meg hogy bizonyítja be hogy nem volt ott? Megjátszható ez?Vagy így jártam és fizessek? rendszeresen veszek rendes havi bérletet el is van téve mind de most hó végén nem maradt rá pénz ezért vettem ezt de elfelejtem 1szer Xelmni és 16.000? Aki meg naponta bliccel elsétál az ellenőr mellett...Van esélyem megúszni?2014. dec. 14. 12:24
21/22 anonim válasza:
"ohn. Kereken fél éve vagyok pesti, ott volt nálam 5 havi bérlet a pénztárcámban, meg is mutattam, mondom mindig, kivétel nélkül megveszem 1 nyavajás X maradt most le ezt a bérletet vagy mi ez ráadásul nem is ismerem, se emberség, se rugalmasság, hát ilyen én is tudok lenni..."
Én megértem, de nézd a másik oldalt is. Ezt már 20 éve napi szinten több százan eljátsszák. Ha mindenkivel rugalmasak és elnézőek lennének, akkor gyakorlatilag nem kellene sem jegyet sem bérletet venni.
Valszeg egy olyan helyen, ahol a bliccelés nem tömegsport hanem ismeretlen fogalom ott biztosan rugalmasabban álltak volna ehhez a dologhoz.
22/22 A kérdező kommentje:
Ezzel egyetértek, mondom kicsit lenyugodva, így belegondolva, nincs itt baj.Max a fundamenta csúszik 1 hónapot :)
2014. dec. 14. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!