Megbüntetett a BKV 16. 000 ftra, mert az 5 napos vonaljegyem az adott napra nem volt érvényesítve, be X elve az adott, nap, mind be volt előtte ezt elfelejtettem, kérdés hogy utólag be X elem, mit tudnak csinálni?
Remek poszt volt, a lényegen mégsem változtat, európával ne példálózz kérlek, menj ki szépen nézd meg milyen a német tömegközlekedés.A minőség szar, az árak magasak, a minimálbér hány százaléka is az a 9500??
4.es metró kb felesleges, ezt az utas szám is bizonyítja, többi meg olyan amilyen.Drága. Az itthoni fizetésekhez képest.
80,81. kora reggeli órákban 4percenként járna elvben azt hiszem, erre minden 3.-4. tolja oda a pofáját a megállóba.Az is úgy hogy lapjával áll rajta a sok ember aki felszáll a tömött roncsra mert örül hogy végre 1 megérkezett.
Ágyipoloska problémás, én se találkoztam még vele de ez a vakszerencsének semmint a bkv buszok tisztaságának köszönhető.A szemetet nem az üzemeltető teszi oda, csak neki kéne kiszedni onnan.
Téped itt a szádat holott a véleményem nem egyedi, bkv főnökéknél a kilincs is aranyból, az ellenőr alulfizetett (metro őrzés 24 órában 520Ft/óra)
124800 ft rezsi, albérlet, telefon, kaja, esetleg 1 lakás részlet JA és a 9500 ft amit nem fizet ám ki a cég az alkalmazottnak sem mert kiszervezi az őrzést mindenféle kis cégecskéknek.
De az utas az fizessen. A bliccelés rossz, tudom én, nekem se (volt eddig) a kenyerem ha figyeltél a kérdésben ezt részleteztem. De elegem lett. Ennyi. Bliccelek ha megfognak vagy továbbmegyek vagy fizetek, de az is lehet hogy veszek egy bicajt és szarok a zsugori pénzéhes minősíthetetlenül ótvar bkv-ra.
"e emberség, se rugalmasság, "
MIVAN?? :D Te tényleg ennyire hülye vagy vagy tetteted?
A tescoban holnap telepakolod a zsebeidet, aztán ha elkapnak az őrök nekik is felrovod, hogy "se emberség se rugalmasság" amúgy mindig fizetsz csak most akartál lopni? :D
Tiszta vicc vagy...
"80,81. kora reggeli órákban 4percenként járna elvben azt hiszem, "
Azt hiszem. Azt hiszemmel tele a padlás. Nézz már rá a menetrendre mielőtt fikázol csezdmeg :(
Amúgy valószínűleg te valami hiperűr-térben közlekedő 80-assal jársz mert én is azzal járok hajnalban dolgozni, és 1) nem minden 4. jelenik meg a megállóban, 2) bőven van ülőhelyem 99%-ban.
Értem én hogy kamuzni akarsz csak ne akkorát már mint ide Mekka...
"milyen érdekes te is azzal jársz? Nem ez nem kamu szagú..."
Kinyalhatod, ha nem hiszed :) Most úgy is készülök nagydologra...
A Fischer Istvántól a Keletiig megyek végig...
Mondjuk igazából leszarom elhiszed-e vagy sem.
Mindenesetre azt már tudom, hogy HAZUDSZ így nagy betűkkel. Még ha a 24. kerületi 534-es buszt mondtad volna még el is hinném, mert gőzöm sincs minden járatról, de pont beletrafáltál a minden munkanap általam is használt járatra úgyhogy mégegyszer:
HAZUDSZ.
Nem nem a 80as volt, deákon szálltam volna 3ról a 2 re.
Amúgy le a kalappal az ellenőr előtt 10 ből 1 se nézte eddig meg a nyavajás X eket(pedig én xeltem szépen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!