Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Megbüntetett a BKV 16. 000...

Megbüntetett a BKV 16. 000 ftra, mert az 5 napos vonaljegyem az adott napra nem volt érvényesítve, be X elve az adott, nap, mind be volt előtte ezt elfelejtettem, kérdés hogy utólag be X elem, mit tudnak csinálni?

Figyelt kérdés
A kód alapján látja hogy 2 hete vettem, az X-et meg hogy bizonyítja be hogy nem volt ott? Megjátszható ez?Vagy így jártam és fizessek? rendszeresen veszek rendes havi bérletet el is van téve mind de most hó végén nem maradt rá pénz ezért vettem ezt de elfelejtem 1szer Xelmni és 16.000? Aki meg naponta bliccel elsétál az ellenőr mellett...Van esélyem megúszni?

2014. dec. 14. 12:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Igazából szerintem az elején még normális volt az első két hozzászóló, aztán én megtörtem a jeget, most meg már a qva annyát a békávénak... Mindig ez van, ha véletlenül, direkt akármi megbüntetnek akkor jön a sírás-rívás, rossz a busz, sok a csöves stb stb stb.. Nem kötelező BKVval járni. Ez egy szolgáltatás, amit igénybe vehetsz ha fizetsz érte. Nem zsákbamacska, gondolom nem most érkeztél Budapestre életebben először. Ha nem tetszik ne használd.
2014. dec. 14. 13:51
 12/22 A kérdező kommentje:

Remek poszt volt, a lényegen mégsem változtat, európával ne példálózz kérlek, menj ki szépen nézd meg milyen a német tömegközlekedés.A minőség szar, az árak magasak, a minimálbér hány százaléka is az a 9500??

4.es metró kb felesleges, ezt az utas szám is bizonyítja, többi meg olyan amilyen.Drága. Az itthoni fizetésekhez képest.

80,81. kora reggeli órákban 4percenként járna elvben azt hiszem, erre minden 3.-4. tolja oda a pofáját a megállóba.Az is úgy hogy lapjával áll rajta a sok ember aki felszáll a tömött roncsra mert örül hogy végre 1 megérkezett.

Ágyipoloska problémás, én se találkoztam még vele de ez a vakszerencsének semmint a bkv buszok tisztaságának köszönhető.A szemetet nem az üzemeltető teszi oda, csak neki kéne kiszedni onnan.

Téped itt a szádat holott a véleményem nem egyedi, bkv főnökéknél a kilincs is aranyból, az ellenőr alulfizetett (metro őrzés 24 órában 520Ft/óra)

124800 ft rezsi, albérlet, telefon, kaja, esetleg 1 lakás részlet JA és a 9500 ft amit nem fizet ám ki a cég az alkalmazottnak sem mert kiszervezi az őrzést mindenféle kis cégecskéknek.

De az utas az fizessen. A bliccelés rossz, tudom én, nekem se (volt eddig) a kenyerem ha figyeltél a kérdésben ezt részleteztem. De elegem lett. Ennyi. Bliccelek ha megfognak vagy továbbmegyek vagy fizetek, de az is lehet hogy veszek egy bicajt és szarok a zsugori pénzéhes minősíthetetlenül ótvar bkv-ra.

2014. dec. 14. 14:03
 13/22 A kérdező kommentje:
John. Kereken fél éve vagyok pesti, ott volt nálam 5 havi bérlet a pénztárcámban, meg is mutattam, mondom mindig, kivétel nélkül megveszem 1 nyavajás X maradt most le ezt a bérletet vagy mi ez ráadásul nem is ismerem, se emberség, se rugalmasság, hát ilyen én is tudok lenni...
2014. dec. 14. 14:06
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

"e emberség, se rugalmasság, "

MIVAN?? :D Te tényleg ennyire hülye vagy vagy tetteted?

A tescoban holnap telepakolod a zsebeidet, aztán ha elkapnak az őrök nekik is felrovod, hogy "se emberség se rugalmasság" amúgy mindig fizetsz csak most akartál lopni? :D

Tiszta vicc vagy...

2014. dec. 14. 14:12
 15/22 anonim ***** válasza:

"80,81. kora reggeli órákban 4percenként járna elvben azt hiszem, "

Azt hiszem. Azt hiszemmel tele a padlás. Nézz már rá a menetrendre mielőtt fikázol csezdmeg :(

Amúgy valószínűleg te valami hiperűr-térben közlekedő 80-assal jársz mert én is azzal járok hajnalban dolgozni, és 1) nem minden 4. jelenik meg a megállóban, 2) bőven van ülőhelyem 99%-ban.

Értem én hogy kamuzni akarsz csak ne akkorát már mint ide Mekka...

2014. dec. 14. 14:15
 16/22 A kérdező kommentje:
Vicces példa, voltam őr sokáig, örs ikea, tesco is volt igaz az miskolcon. Nem 1 embert engedtünk el miután elbeszélgettünk vele, se rendőr se semmi, emberség, ha nem tudod mit takar, googlizd ki.
2014. dec. 14. 14:15
 17/22 A kérdező kommentje:
milyen érdekes te is azzal jársz? Nem ez nem kamu szagú...
2014. dec. 14. 14:16
 18/22 anonim ***** válasza:

"milyen érdekes te is azzal jársz? Nem ez nem kamu szagú..."

Kinyalhatod, ha nem hiszed :) Most úgy is készülök nagydologra...

A Fischer Istvántól a Keletiig megyek végig...

Mondjuk igazából leszarom elhiszed-e vagy sem.

Mindenesetre azt már tudom, hogy HAZUDSZ így nagy betűkkel. Még ha a 24. kerületi 534-es buszt mondtad volna még el is hinném, mert gőzöm sincs minden járatról, de pont beletrafáltál a minden munkanap általam is használt járatra úgyhogy mégegyszer:

HAZUDSZ.

2014. dec. 14. 14:20
 19/22 anonim ***** válasza:
Amúgy ugyan nem írtad, hogy a 80-ason büntettek-e meg, de ha igen akkor jó nagy balfácán lehetsz, mert jó ha 2 havonta 1x találkozom itt ellenőrökkel. Ha itt futottál bele, az a sors keze :)
2014. dec. 14. 14:24
 20/22 A kérdező kommentje:

Nem nem a 80as volt, deákon szálltam volna 3ról a 2 re.

Amúgy le a kalappal az ellenőr előtt 10 ből 1 se nézte eddig meg a nyavajás X eket(pedig én xeltem szépen)

2014. dec. 14. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!