Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem tudni semmit az...

Németh krizsán kérdése:

Miért nem tudni semmit az eltűnt maláj gépről? Semmit nem irnak rola mostanában.

Figyelt kérdés
maláj gép

2014. dec. 11. 23:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amerikának valószínűleg van olyan haditechnikája, hogy az Indiai óceán legmélyebb pontjára el tudta süllyeszteni a gépet. Több ezer méteres mélységben tüntették el. Más magyarázat egyszerűen nincs az eltűnésére, kivéve, ha hiszünk az UFO-ban, akik "elrabolták". De ez már a fantasy filmek kategóriája.
2014. dec. 21. 23:32
 12/12 anonim válasza:

Ha tényleg elsüllyesztették, akkor ennek mi lehet az oka, és kik vannak úgymond beavatva ebbe? Hogyan lehet ezt titokban tartani? Ha ez igaz, akkor nem is lehetett titokban tartani, mert akkor ugye, mi most nem beszélnénk itt erről a lehetőségről.

Ami a korábbi hozzászóló által felvetett Guam szigetet illeti, mivel az ugye a felszínen van, ezért ha valami őrült oda térítette volna el a gépet, ez már szerintem korábban kiszivárgott volna.

Erről a két lehetőségről egyébként még nem hallottam. A hivatalos változat ugye az, hogy a gép, illetve a maradványai nincsenek meg, ez viszont nehezen hihető és nem megnyugtató válasz, mert ellentmond a logikának. Ami az ufo-témát illeti, manapság szerintem ez már egyáltalán nemcsak sci-fi kategória, bár ez személyfüggő kérdés, hogy ki miben hisz. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy idegenek rabolták, vagy tüntették el a gépet, de nem lehet kizárni valami mást, ahogyan említettem a tegnapi hozzászólásban. Lehetséges valami olyan technika, amit képesek a nyilvánosság előtt titokban tartani, és valamilyen okból ezt bevethették a gép eltüntetésére.

2014. dec. 22. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!