Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy kelene? Többi len

Hogy kelene? Többi len

Figyelt kérdés
az autóm fogyasztását jó hogy a kilóméter órához igazitom. Vagy én vagyok idióta. Pl. Vegyes de inkább városit számolok utolsó 3.számjegyet figyelem jegyzem meg. És 1000ft az kb. 2,5liter az 35 km kb.
2014. dec. 2. 17:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor próbáld meg még egyszer. Ennek a kérdésnek se eleje, se vége, se értelme nincs.
2014. dec. 2. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ja, ez már tényleg Taigetosz pozitív akárhonnan is olvasom.

Gondold át mit akarsz kérdezni és írd le. Olvasd át.

Egyre több az ilyen makogó, magát kifejezni nem tudó, látens idióta ( már elnézést ). Egyébként engem egyre inkább elszomorít ez a tendencia...Szívesen segítenék, de csak halvány lila sejtéseim vannak mit akarsz (gondolom az autód fogyasztását akarod kiszámolni )

Hogy tudtad letenni a kresz vizsgát?

2014. dec. 3. 00:08
 3/10 A kérdező kommentje:
tudjátok mit ti vagytok egy idióta barmok. Lekéne tiltani ilyen az ilyen sértegetős ......!
2014. dec. 4. 07:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Semmi sértőt nem írtam rád nézve. Egyszerűen közöltem, hogy minden jóindulatom ellenére ezt a kérdést nem lehet értelmezni, fogalma sincs az embernek, hogy mit szeretnél megtudni. Ennyi.
2014. dec. 4. 09:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Tájékoztatlak kedves kérdező, hogy még mindig nem sikerült összeraknod egy épkézláb magyar mondatot. Továbbra sem értjük a problémádat és nem tudunk segíteni. A korábbi feltételezésem - látens idióta - minden kétséget kizáróan megerősítést nyert.
2014. dec. 4. 11:21
 6/10 A kérdező kommentje:
akkor húz a f... Segitség... Töled nálam meg az nyert erösitést hogy egy f,.....fej vagy amúgy is ki a nénikéd kérte pont tőled hogy segits!!!...,
2014. dec. 4. 20:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, fröcsögés helyett kérlek tedd fel inkább a kérdést érthetően.
2014. dec. 4. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Még mindig nem sikerült a mutatvány, nyilván nagyok az elvárások. Úgy általában tudod mit akarsz vagy csak úgy elvegetálsz a papucsállatkák szintjén? Nyögd már ki végre a kérdésed normálisan megfogalmazva, hogy segíteni tudjunk vagy tűnj már el a balfenéken és gondold át az életed :)
2014. dec. 4. 20:41
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Tudom hogy én hogy kellene de ne oszd el először százzal utána told pls be még megtolod néggyel ha város. Ha vidék akkor szorozd meg kettővel, mert messzebbre mész, ha nyugat felé hárommal, mert nyugati szél fúj nálunk magyarban sokat, tehát ellenállás van, na most! Most jön a java! Mi van a tetődön ha teve vagy bármi nagytestű állat vagy csomag még a szorzóhoz adsz egy egyest úgy számolsz átlagot követsz? Na, abból jön ki a fogyasztásod, ne az utolsó számjegyeket az hülyeség hanem mindig ami előtted van!!!!
2014. dec. 4. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Előző: pontosan, ment a zöldkéz :)
2014. dec. 4. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!