BKK automatából melyiket válasszam a bérletvásárláskor?
Nincs még diákigazolványom, de kaptam rá egy A4-es lapot, amin igazolhatom hogy diák vagyok + van rajta azonosító szám.
melyiket kell választani amikor venném a bérletet?:
-Diákigazolvány
-Magyar diákigazolvány
-362/2011. (XII. 30.) Kormány rendelet melléklete szerinti igazolás
én sem nagyon örülök az automatáknak, mert van amelyik hibás és papír pénzt se fogad el stb
viszont a legtöbb jegypénztáros meg akkora egy szemétláda hogy az nem igaz..
de ha az ember nem szeret vitatkozni + leégni egy 60éves k**va miatt akinek a napi dolga az hogy üljön a seggén és papírokat osztogasson mégis felkapja a vizet a semmin miközben kb 10-en állnak mögöttem?
az automatának annyi az előnye hogy kussolva végzi a munkáját
Különös, hogy 57 évem alatt velem egyik pénztáros sem volt szemét.
A nénike és a gép között az a különbség, hogy utóbbi mindent elhisz. Ha neked a diák számod 9878153, be tudod ütni, hogy 3691782. Kiadja. A néni meg nem.
A nénike és a bkk automata között annyi a különbség, hogy az automata nem ordít rád ha véletlen visszakérdezel tőle, mert hát nem is kell tőle kérdezni. Végig lehet gondolni mikor mit akarsz, és nem pofázik vissza hogy mögöttem állnak 500an. A nénike meg szimplán leordított mert nem hallottam a kérdést.
Nem az általánosítás volt a célom, csak ahol én lakok ott ilyen a pénztáros.
Mondhatom nagyon sok dolga lehet meg a fizikai munkához is köze van annak hogy ül a seggén és papírokat osztogat, meg gépel. Ha nem lett volna egy öreg boszorkány, kioktattam volna arról hogy mi a különbség aközött hogy ő ül a seggén és papírt osztogat, és aközött hogy raklapokat alakít át, emelget, bont a két kezével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!