Ciki, ha bénázok vele, vagy mindenki képes rá? :D Kiskorom óta hadilábon állok az automatákkal:D
2014. okt. 27. 08:47
1/8 anonim válasza:
Egyszerű dolog ez.
Ezek az automaták, még újak, de sokkal több helyen vannak, mint a korábbi jegyautomaták. Emiatt, azon emberekre is gondolnak, akik most vesznek először bérletet, vagy jegyet az automatákból.
Nem ciki, és nem fogsz bénázni, mert ha figyelmesen olvasod a kiírt lépéseket, el sem tudod téveszteni. Minden kérdésre válaszolsz, és leigazolod, vagy változtatsz. Ha lehet, ne kártyával fizess. Nekem egyszer meghiúsult a tranzakció, amikor bedugtam a kártyát, után meg elnyelte. De felhívtam az automatán lévő telefonszámot, én nem tudom, mit csináltak a panaszom után, de ki tudtam venni a kártyát. Na, azóta inkább pénztárhoz állok, ha kártyával akarok fizetni. Sok sikert.
2014. okt. 27. 08:55
3/8 A kérdező kommentje:
Keszpenzzel fizetek:) Köszi a válaszokat:)
2014. okt. 27. 09:00
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem bonyolult, csak még szokni kell az embereknek. Meg érdemes olyan időpontokban venni mikor nem 200 ember áll sorban, mert abból 190 bénázni fog 10 percig vele.
Amúgy elég egyértelmű és 1-2 használat után gyorsan is megy.
2014. okt. 27. 09:42
5/8 anonim válasza:
Nézd meg előtte a BKK oldalán lévő demót (fent már linkelve van), nem lesz semmi gond. Eléggé hülyebiztos az automata.
2014. okt. 27. 10:15
6/8 anonim válasza:
2-es: a kártya is jó, ha paypassal megy!
2014. okt. 27. 21:43
7/8 anonim válasza:
Nagyobb eséllyel fog az automata bénázni, mint te, mivel pofonegyszerű a kezelésük. Nekem az egyik automata tizedik alkalommal fogadta csak el az azonosítószámomat, mert mindig lefagyott utána, aztán arról ne is beszéljünk, amit mástól hallottam, hogy a gyűjtőjegy nyomtatásnál az összes jegy különböző méretűre sikerült.
Kicsi a hibaszázalékuk állítólag, de ha nekem sikerült egy hibásat kifogni, akkor van esély arra, hogy egyszer neked is sikerül. Aztán rohangálj te valahova a bénán kinyomtatott jegy miatt kártérítésért a saját időd kárára.
2014. okt. 27. 22:53
8/8 anonim válasza:
Hát nekem második alkalommal sikerült csak vennem automatával bérletet, elsőnek nem igazán ismerte fel a kártyámat, vagy én nem tudom mit csinált, kiírta, hogy vegyem ki a kártyámat, utána meg azt, hogy nem sikerült a fizetés, mert nincs bent kártya. Hát mondom, oké vazze. Szokni kell. Olyankor bénázz vele először, amikor nincs nagy sor :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!