Találtam egy kulcscsomót az ülésen, tiéd?
Figyelt kérdés
A kulcstartó: egy szív.2014. nov. 6. 23:25
1/7 A kérdező kommentje:
Ha hiányzik ilyened, írj privátot, egyéb jellegzetességet hozzá.
Tegnap este találtam.
2014. nov. 6. 23:27
2/7 anonim válasza:
A tömegközlekedési cégnél kell leadnod a talált tárgyakat. Mivel az elveszett tárgy tulajdonosa nem ismeri a te elérhetőségedet, csak ahhoz a céghez tud fordulni, aki üzemelteti a járatokat. Add le. Nagyobb eséllyel kerül vissza a tulajdonosához.
3/7 A kérdező kommentje:
Írtam mailt a bkk-nak, hogy ilyet találtam, plusz telószámom, és továbbítsák az infót a talált tárgyak osztályának (mivel annak nincs külön mailcíme). Nincs időm odamászni az akácfába.
2014. nov. 6. 23:34
4/7 anonim válasza:
Ezért kellene ezeket helyben leadni pl a sofőrnek.
Soha nem is értettem a sok birkát, aki elviszi haza, lefotózza majd a facebookra feltölti : "lécccccci ossssszátokkk" és a sok barom osztogatja, pedig kb nulla esélye van arra, hogy a tulajdonosa meglássa. Nagyobb eséllyel érdeklődik a bkvnál, vagy jarja végig azt az utat ahol elveszthette.....
5/7 anonim válasza:
Szerintem inkább hívd fel a talált tárgyak osztályát, mert az emaileket több hetes átfutással dolgozzák fel, míg aki elvesztette a kulcscsomót, nyilván csak pár napig fog próbálkozni.
6/7 anonim válasza:
Budapesten: Pesten találtam FB csoportba tedd fel. Ha van róla fénykép, akkor azzal együtt töltsd fel oda.
7/7 anonim válasza:
Vagy a Pesten hallotamba és akkor átirányitanak oda:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!