Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Elöször megyek fel Pestre...

Tedvy kérdése:

Elöször megyek fel Pestre busszal igy nem tudom, hogy a Néplogettöl, hogy jutok el a Blaha Lujza Térig 7. kerület? Már kerestem neten, de sehol nem találtam.

Figyelt kérdés
2013. dec. 24. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
55%

1. Kisétálsz a Sporttelepig (Vajda Péter utca, párhuzamos az Üllőivel), ott felszállsz a 99-esre,és mész a Blaháig.

2. 3-as metró, Corvinnál átszállsz a 4-es villamosra, mész a Blaháig.

2013. dec. 24. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Metróval elmész a deákig(újpest vk felé), ott átszállsz a 2es metróra, és az örs felé 2 megálló
2013. dec. 24. 21:44
 3/6 anonim válasza:
50%
1-es villamossal a Stadionok metrómegállóig és onnan a metróval két megálló a Blaha! Vagy 20 féle módon tudsz a Népligetböl a Blahára menni. Ne izgulj könnyen menni fog!
2013. dec. 24. 21:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Azzal számolj, hogy ha csak metróval mész, akkor egy jegy kell, bármilyen más megoldással annyi, ahányszor átszállsz.
2013. dec. 24. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Metróval menj, úgy olcsóbb! M3 metróval Újpest felé menj 6 megállót a Deák térig, majd menj LE az M2 peronjàra és az Örs felé utazz 2 megállót, az lesz a Blaha. Minden más útvonal újabb jegy lyukasztását igényli, míg a metróhálózaton belül ingyenes az átszállás.
2013. dec. 24. 22:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Ah Köszönöm a lehetöségeket :) sztem is jobb lesz a metro :)
2013. dec. 25. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!