Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Lejárt a személyim, havi...

Lejárt a személyim, havi volánbérletre jogsin lévő számot nem lehet ráírni?

Figyelt kérdés
Nincs szabadidőm pár hétig a munkám miatt, ideiglenest nem tudok csináltatni mással ha felhatalmazom?

2014. okt. 19. 12:10
 1/7 whiteng válasza:
Mindenképp hívd fel telefonon a Volán társaságot és kérdezz rá, mert a pótdíj sokba kerülhet!
2014. okt. 19. 12:16
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem használható a jogsi.

Személyazonosító okmányt csak személyesen intézhetsz.

2014. okt. 19. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Útlevelszám?? Az is hivatalos azonosító még az euban is.
2014. okt. 19. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
A jogsi ugyanolyan igazolvány, mint a személyi. Nekem sincs pl. személyim, csak jogsim. Belföldre elég.
2014. okt. 19. 15:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazából mindegy mert 2 hét múlva csütörtökre tudtam időpontot szerezni az okmányirodába előbb nem tudom megoldani, szóval csak reménykedem, hogy addig nem jön ellenőr :D max ráírom a jogsi számot, aztán ha mondja hogy nemjó ráírom a lejárt személyi számát ott előtte hátha nem veszi észre. jobbat nem tudok :D köszi amúgy!
2014. okt. 19. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Jogosítványt (belföldön) mindenhol személyivel egyenértékű igazoló okmánynak el kell fogadni. Nekem sincs személyim (évek óta), nekem is mindenhol húzzák a szájukat, de el kell fogadni.
2014. okt. 19. 23:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Nincs is semmi szükséged arra, hogy csináltass személyit, hiszen jelen esetben az neked csak -1500 forint.

Minden személyazonosításra alkalmas igazolványt egyenértékűen el kell fogadni belföldön, és a jogosítvány is ilyen.

[link]

"A bérletszelvényre a bérletigazolvány számát, vagy a személyazonosításra szolgáló egyéb igazolvány (személyazonossági igazolvány, útlevél) számát fel kell tüntetni. A kitöltetlen bérletszelvény utazásra érvénytelen."

Igaz, itt hoz két példát, de az még nem zárja ki a jogosítványt.

2014. okt. 20. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!