Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Reptéren fel kell mutatni a...

Reptéren fel kell mutatni a személyim? 14/F

Figyelt kérdés

Hello

Most 13vagyok 18.-án leszek 14éves. 27-én megy a repülő.

ma voltam személyit csináltatni(6.-án)

Azt mondták max.20 nap szokott lenni mire megérkezik.

A reptéren fel kell mutatni a személyit?Nem elég diák?

Féleg hogy nem jön meg addigra:S

2013. márc. 6. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Kell a személyi, a diák az nem jogosít személyazonosság igazolásra.
2013. márc. 6. 19:44
 2/6 anonim válasza:
Menj be oda, ahol csináltattad, mivel nekem nincs jogsim, se útlevelem, nem tudtam volna igazolni magam semmivel. Ott kiállítottak nekem egy papírt a leendő igazolványom képével, ami ugyanolyan hiteles, mint maga a kártya. Igaz, hogy ezt nekem rögtön akkor csinálták, amikor bevonták a másikat, de ha bemész, biztosan eligazítanak, hogy mit tehetsz ebben az esetben.
2013. márc. 6. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó: Igényléskor adnak papírt, de külföldre utazásra, és külföldön személyazonosításra nem alkalmas. Csak belföldön.

Kérdező, ha nem jönne meg addig, előtte 1-2 nappal menj be az okmányirodába, és kérj ideiglenes személyi igazolványt. Az olyan mint a lakcímkártya, laminált kártya, és azzal mehetsz külföldre is.

Reptéren nem elég a diákigazolvány, az külföldre menetel szempontjából nem releváns igazolvány.

2013. márc. 6. 20:19
 4/6 anonim válasza:
Ó utolsó, köszönöm a választ, ezt nem is tudtam :) (2. vagyok)
2013. márc. 6. 20:34
 5/6 eddiboy ***** válasza:
Ideiglenes személyit csak akkor adnak, ha előző elveszett vagy valami történt vele, első személyi igénylésekor nem. Tudom, mert a gyereknél én is ezzel akartam próbálkozni, végül kész lett a szeméyi, mire utaztunk, kb. 2 hét volt, úgyhogy a 20 napba valószínűleg te is beleférsz. Azzal lehet gyorsítani, hogy igényléskor a kézbesítést a Visegrádi utcai Központi Okmányirodába kéred, és személyesen mész érte, akkor a postai kézbesítés idejét megspórolod, de nem tudom, hogy ezt lehet-e utólag kérni, vagy mármindenképpen úgy kézbesítik, ahogy igényléskor kérted.
2013. márc. 8. 09:18
 6/6 anonim válasza:
én meg 17.-én leszek 14 éves amúgy fel kell mutatni!
2013. márc. 16. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!