Hogyan lehet a legegyszerűbben eljutni?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet a legegyszerűbben eljutni Isaszegrol az Aréna Plázába?
A választ köszönöm!
2014. okt. 14. 21:45
1/4 anonim válasza:
Vonattal a Keleti pályaudvarig és a bal szélső (Kerepesi úti) kijáraton kell kimenni és a kerékpárút mentén, addig sétálsz, ameddig el nem éred. Nem kell sokat gyalogolnod, hamar ott vagy.
2/4 anonim válasza:
Vonatozz be Budapest-Keletibe, majd sétálj vagy szállj fel a 80-as vagy 80A jelzésű trolira és utazz az Arena Plaza megállóig. (Én sétálni szoktam, mert sokszor gyorsabb, de nem ajánlom, mert keskeny a járda és több rizikósabb kereszteződés, meg benzinkút van közben, legalábbis a páratlan oldalon.)
3/4 anonim válasza:
Egyedül, csak a lóversenypályánál vékony a járda.
A kerékpárút mentén, viszont nincs ilyen gond. Én is, ott sétálok.
A trolit, azért nem írtam, mert 1 - 2 megállóra, fölösleges vonaljegyet venni. Hamar le lehet gyalogolni a távot.
4/4 anonim válasza:
Ezért írtam opcióként mindkettőt. Majd eldönti, én pl. tömegközlekedésen jobban tájékozódok mint gyalog. Persze az okosfonok világában már majdnem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!