Van olyan átjáró a 4-es és a 3-as, valamint a 4-es és a 2-es metró közt, mint a 2-es és a 3-as közt van a Deák térnél?
Plusz még egy kérdés:
van kihúzóvágány a 4-es metrónál, úgymint a Nagyvárad térnél a 3-asnál?
<Nem vagyok budapesti, ezért kérdezek rá>
Azokra válaszolok, amikre tudok.
A Kálvin térnél egy nagyon hasonló van a Deák térihez képest a négyes-hármas között. A Keletinél is van átszállás a négyes és kettes között, úgy, hogy nem kell ellenőrök között átmenni. De ott nem egy "alagút" van, hanem ahol átmész az egyik metróból a másikba, ott van egyben egy kijárat is.
Kihúzóvágányban nem vagyok biztos, ahogy emlékszem, van valami a Gellért térnél vagy Móricz Zsigmond körtérnél, de az nem tudom, hogy hova vezet.
Üdv!
Vágánykapcsolat nincs az M4 és más metróvonalak között, csak a Kelenföldi depó és Albertfalva vasútállomás között van egy iparvágány, ezen tudnak mozogni a vonalak között a vonatok, nyilván nem önerőből.
Gyalogos kapcsolat van a két Kálvin téri állomás között egy alagúton át. A Keletinél az aluljárószinten át történik az átszállás.
Az M4 vonalon csak a végállomásokon van kihúzóvágány, plusz van egy vágánykapcsolat a Móricz és a Gellért között, amit visszafogással tudnak használni a vonatok. Ezen kívül Kelenföld Bikás park felőli végén a két fővonali vágányból ágazik ki a két kocsiszíni összekötő vágány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!