Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan tudnék eljutni a...

Hogyan tudnék eljutni a Nyugati pályaudvarról a Kelenföldi pályaudvarra?

Figyelt kérdés

Valami jó, egyszerű útvonalat ha ajánlanátok, megköszönném. :)

Nem vagyok pesti... :S

2010. jan. 21. 12:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A metróról leszállsz Ferenciek terén(azt bemondja hogy mikor következik),felmész a mozgólépcsőn,kimész az aluljáróba.Mész egyenesen,és azon az oldalon gyere fel ahol az autók az Erzsébet-híd(fehér színű híd) felé mennek.Ha feljössz az aluljáróból és ott van rögtön egy nagy templom előtte szökőkúttal,akkor az nem jó:).Ami neked jó,az a megálló a jégbüfé nevű cukrászda előtt van(azt nehéz nem észrevenni).

Ha ott vagy akkor szállj fel a 7E,vagy 173E jelzésű buszra.Ezekre egyrészt rá van írva a szám,másrészt ezek piros színűek,és régebbi ikarus típusú buszok.Leszállni róla pedig a VÉGÁLLOMÁSON kell.

2010. jan. 21. 21:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2010. jan. 21. 22:27
 13/15 anonim ***** válasza:

utolso vagyok!

sajnos nem tudok segiteni,mert én meg nem ismerem pestet,de

itt talán meg tudod nézni az utvonalat

[link]

ui:ha ez megnyugtat én mindig eltévedek Pesten

2010. jan. 27. 22:32
 14/15 Kitticica95 válasza:
MÉg mindig el lehet így jutni kelenföldre? mert most ez a "E"-re végződők megszüntek vagy legalábbis a múltkor vissza fele egyáltalán nem volt... és még az irányuk is változott ahogy észre vettem
2014. máj. 3. 08:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Már nincsenek ezek a buszok. A hármas metróról a Kálvin téren szállj le, ott át a négyes metróra, azzal a végállomásig kell menni.
2014. máj. 3. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!