Ki járt már így a BKVén?
Ha már bliccelsz, legalább annyi eszed lenne hogy veszel egy jegyet, és beállsz egy lyukasztó mellé, ha jönne az ellenőr..
Én már párszor eljátszottam régen: lyukasztó mellé beállsz, ha jön az ellenőr azt mondom hogy nem működik a lyukasztó.. Erre ő megpróbálja belerakni a jegyed, láss csodát, kilyukasztja..
Na, és akkor ott az érvényes menetjegyed.
Az a helyzet, hogy én is utálom a bliccelőket, mertt utolsó türhő parasztok.
De azért ezt ne vizionáljuk már be, hogy a végállomáson bárki is visszanézné a kamerafelvételt egy utolsó suttyó bliccelő miatt. Aki tudja, hogyan mennek ezek a dolgok, nem is állít ilyet.
A vasúton a Flirteken pl kizárólag a STADLER telephelyén lehet kamerafelvételt kiolvasni úgy, hogy a rögzítő eszköz szekrényéhez 2 féle kulcs van: egy a stadlenál, egy a MÁV-nál van, így mindkettő képviselőjének, és a rendőrség képviselőjének is jelen kell lennie a kiolvasáskor, és csak rendőrség kérvényezheti a mentést, vagy rendőrségen keresztül kérvényezhető.
Tehát ez a végállomási kiolvasás több mint fikció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!