Szokott lenni ellenőr a 19es és a 41es villamoson? Ha igen, akkor mikor? Lehet bliccelni?
Miért blicceljünk?
--->
Budaörsön lakok.. elakarok jutni egy vizipipa boltba venni 6000ft-ért egy pipát. sétálok egy csomót a megállóig.. hulla fáradt vagyok.megérkezik a busz agyon köhögöm magam a szmogtól. utána felszállok 3 csöves a buszon és rohadt büdös van, elcsúszok és pofára esek mert tiszta latyak az egész.. tiszta kosz és baci leszek. lyukaszotk egy jegyet (300ft) megérkeztem leszállok átszállás, megint megint megint megint ... és van amikor csak 1 megállóra.. de nembaj 300ft-okkal szorozzuk be tehát most tartok 1500 ft-nál. A tűdömnek már annyi.. megvszem a pipát.. utána megyek vissza útközben fékez egyet a bnusz pofára estem eltört a pipa hazajutottam és visszaúttal 6000ft+1500+1500 9000Ft-ot pazaroltam és megbetegedtem.. stb.stb.stb.
Soha többet nem lyukasztok jegyet. ( Anyád tudja h kéregetsz?)
könyörgöm ne hasonlítsuk már össze egyik nyugati országot sem Mo.-val. mi nem itt tartunk. mi nem azt kapjuk, akkor miért adnánk azt?
ugyanmár.
"Miért blicceljünk? ..."
véletlenül sem a vízipipától köhögsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!