Miért van wifi a buszon, de nincs internet hozzáférés?
Járat: 1100 Budapest–Kecskemét–Szeged / Hódmezővásárhely–Makó
Itt ülök, kifizettem a pótjegyet, minden, de nem tudom használni, a saját mobilnetemre vagyok utalva. a jel az fullos, kapok ip címet, átjárót, átjárót tudom pingelni az él, de azon kívül semmi... se dns szerver... hosszútávon ezzel a busszal fogok utazgatni, jólenne ha megoldódna...
Ilyen jelenség a MÁV-START-on is volt, tömegesen. Egyértelműen nem az volt a gond, hogy túl sokan használták, és csak nagyon lassú volt, hanem egyszerűen nem ment. És sehol sem, tehát nem helyfüggően azért, mert esetleg egy-egy helyen nem volt térerő (ilyen sajnos mindig előfordulhat).
Elvileg ezt egyszer észre is vették, és elkezdték javítgatni minden kocsiban. Azért kicsit vicces, hogy olyan nagy mellénnyel reklámozzák, sőt a MÁV-START a T-Mobile közreműködésével csinálja, akik elvileg értenek is az ilyesmihez, mégsem sikerült összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!