Budapest, Pest megye - tömegközlekedés bérlet?
Miért ne jönne össze? Van egy csomó ilyen hely, csak annyi a trükk, hogy a település Budapest felőli részére kell költözni.
Vecsés (200E busz), Gyál (55, 84E, 89E, 94E, 184, 294E), Dunaharaszti (H6, 135, 135A), Szigetszentmiklós-Lakihegy (38, 38A, 138, 278, 279, 280, Volán), Érd-Érdliget (33, MÁV), Diósd (13, 113, Volán), Budaörs-Kamaraerdő (41, 87, 187, 287, 287A), Budaörs (40, 88, 240, de itt a városhatárig jár ki az ingyenes helyi busz is!!), Remetekertváros (63), Solymár (64,64A,164,264), Pilisborosjenő (218, Volán), Budakalász (204), Kistarcsa (92, H8). Meggyőző, nem?
Igen, és onnan gyalogoljon be a budapesti első megállóig, hogy érvényes legyen a bérlete úgy gondoltad?
Ennyi erővel költözhet kijjebb is, maximum többet gyalogol a határig.....
Látom a piros kéz nyomogatása ész nélkül az megy. Direkt csak azokat a településeket, néhol településrészeket soroltam fel tételesen, ahol napi szinten bevett gyakorlat az, hogy az ott élők elgyalogolnak párszáz métert addig a megállóig, ahonnan már érvényes a budapesti helyi bérlet.
Légyszi húzd le ezt a választ is mínusz 138 százalékig, köszi. Paraszt.
Az ugye cseppet sem zavar suttyófész, hogy az én válaszom is le van pontozva ergó nem én nyomogattam végig a piros gombot. Bár értelmes ember a gyakorin leszarja a pontozást mert úgyis az megy, hogy mindenkit lepontoznak.
De azért csak parasztozzál nyugodtan, ahhoz ész nem kell, neked meg úgy sem sok van...
Valami politikai megnyilvánulást nem adsz szokásodhoz híven? Októberben "jól meg kell gondolni hova húzod az ikszet és akkor minden jó lesz" vagy "Szavazz a jbbikra és kitolják Budapest határait" vagy ilyesmi?
A véleményem tartom, nem "párszáz" méterektől van szó, nyilván nem a határvonalra akar költözni, mert ennyi erővel megtehetné Budapesten belül is. Gondolom a határtól 1-1 megálló már nem igazán számítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!