Hogy jutottál be a BKV sztrájk ideje alatt a munkahelyedre?
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 16:06
1/9 anonim válasza:
Sokat vártam, korábban indultam mindenhova. Egyszer egy kolléganőmék elvittek. Ha folytatják, előveszem a bringát, a jól láthatósági sárga mellényt, a sisakot, egy szmogszűrő pormaszkot, kérek engedélyt a melóhelyemen leláncolni a bringát a parkolóban, és azzal fogok menni. Nekem nincs se autóm se jogsim. De remélem, ma megegyeznek végre.
2/9 anonim válasza:
Engem nem nagyon zavart, alapból biciklivel járok, vagy kocsival ha esik.
3/9 anonim válasza:
gyalog, de itt nincs is bkv, szal nem volt probléma
5/9 anonim válasza:
Még suliba járok.
Hát én sok-sok türelemmel. Odafelé még nem volt gáz, mert végállomásról indulok a villamossal, szóval oda még felfértem, meg a metró is rendesen jár. Hazafelé volt káosz, mert vagy másfél órát vártam a buszmegállóban, közben 3 buszra nem fértem fel, dacára, hogy beálltam az egyik ajtóhoz, hogy ha majd jön, előttem nyíljon ki. És még így sem fértem föl...
6/9 anonim válasza:
Gyalog meg ami közlekedett éppen,kocsival tuti lett volna a több órás késés:(Igy is késtem,csak nem annyit.
7/9 anonim válasza:
Mi ez a lepontozgatás itt is? Valaki más, aki ezzel szórakozik, hogy tudhatja jobban, mint mi, hogy hova hogy jutottunk el?
8/9 Hintalow válasza:
HÉtfőn lebetegedtem mint állat, azóta betegszabin vagyok, csak most hétfőn megyek dolgozni:)
9/9 anonim válasza:
Felszálltam a 80-as trolira,-->Keleti, onnan metróval deák, onnan 3-assal Klinikák, és onnan jó 20 perc gyalog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!