Mi a véleményetek arról, hogy pár ezer ember (egyéni érdekből! ) szívat napokon keresztül több százezer embert?
Tulajdonképp te nem Budapesti,teljes mértékben igazad van.
Sokkal többen élnek ebben a kis országban akiket ez nem érint és lényegesen nagyobb problémáik vannak egy kis sétánál.
mindig az sír akinek tele a szája.....bezzeg a szocializmusban, "mondják a mai vidéki öregek"
érdekes módon ott tudták kezelni az ilyen helyzeteket, és kevesebb volt a munkanélküli, a csavargó és az államadósság is. a másik dolog meg az h a " vezetőség " csak kerülgeti a forró kását ahelyett h kirúgná az összeset. azért a bérért amit pesten kapnak a sofőrök sokan vidékről is fel utaznának csak h állásuk legyen.
az embereket kétféleképpen lehet irányítani:
-demokratikusan
-diktatórikusan
mindenki döntse el melyik lenne a célravezetőbb.
Csak a budapesti problémája, na persze, és azok a vidékiek, akik Pestre járnak be dolgozni? Vagy azok, akiknek az útjuk Pesten vezet keresztül? Esetleg Pesten kell átszállni? Vagy azok, akiknek Pestre kell jönni orvosi kezelésre, mert ahol lakik, ott nincs (egyet mondok: Onkológiai Intézet)?
Ja, baromi jó ám Pesten, csak éppen fix munka az nincs, mert a legtöbb helyen az alkalmi munkást keresik, így viszont a munkavállaló van xarban. A nyavalya essen már az irigykedő vidékre, jöjjön már fel Pestre és próbálja már ki itt az életet, ne vidékről pofázzon. Úgy könnyű...
22:10
akkor miért pesten laksz,ha szerinted vidéken jobb? :)
Megértem h kényelmetlen, de bírjátok már ki valahogy! Megértem a sofőröket, tisztelem őket h össze tudnak fogni.Lenézem azokat akik nem tudnak szolidalitást vállalni velük! Becsülöm a buszsofőröket a munkájukért.
Amugy meg behalok h a bkv hiánya hogy megtudja bénítani a várost. Legalább sétáltok egy kicsit, és nem a tv-t bámuljátok, kell egy kis mozgás:)
23:59 - Sétálni szmogban baromi egészséges... :-D
Én szeretek amúgy sétálni, csak van egy kis probléma, ha szmog van, akkor nehezebben lélegzem (akkor is, ha nem jelentik be a hírekben, sajnos nekem ezt a szervezetem érzi), és annak ellenére, hogy vékony testalkatú vagyok, és alapból bírok sétálni, ilyenkor nehezebben megy a mozgás. Ezzel mindenki így lenne szerintem, bár nem tudom, én bronchitises voltam gyerekkorban. Ahol tiszta a levegő, ott bírom a sétát, akár egész napokat is, nem gond, csak ilyen esetben nem. És még örülhetünk, hogy nem hirdettek szmogriadót, mert amíg ki nem tisztul a város levegője (most kéne egy jó nagy szeles idő, ami kisöpörné), addig ez a levegőállapot fennáll és addig nem túl egészséges a városi séta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!